Conflict între Marian Godină şi Codin Maticiuc din cauza lui Ilie Năstase

Conflict între Marian Godină şi Codin Maticiuc din cauza lui Ilie Năstase

Codin Maticiuc și polițistul brașovean Marian Godină s-au luat la harță, după incidentul în care a fost implicat, vineri, Ilie Năstase.

Bloggerul a scris că ar trebui să ne comportăm mai frumos cu Ilie Năstase, prins vineri de poliţişti conducând sub influenţa alcoolului.

Marian Godină i-a replicat că poliţiştii trebuie să acorde tratament egal tuturor.

„Da, ştiu. Să bei la volan, unul din cele mai grave lucruri ce poţi face. Adevărat. Să te opui apoi testului nu ştiu de care iar e nasol. Dar când toate astea le face singurul om din ţara asta pe care-l putem trimite să-i spună lu’ Trump ceva la ureche şi în drumul spre casă să oprească şi pe la Macron să-i lase o atenţie apăi nu ştiu. Poate ne purtam un pic mai atent cu el? Zic şi eu. I s-a spus Nasty toată viaţa, ne-am mândrit cu asta. Talentat pe teren şi bad boy în real life. Aşa a ajuns cunoscut. Asta e, mai sunt şi dezavantaje, dar e tot ce avem. Şi dacă nu sunteţi de-acord, atunci vedeţi că şi Nadia mai fumează câte un cui. Când vine în ţara poate reuşim s-o surprindem și s-o încătuşăm şi pe ea. Să ştim o treabă”, a scris Codin Maticiuc, pe rețeaua de socializare.

Imediat a reacţionat Marian Godină, care i-a comentat:

„Ţi-am mai zis de multe ori că scrii fain, dar de data asta, prost. La volan, ai o singură calitate pentru poliţişti: aceea de conducător auto. Ideal e să nu primeşti nici mai mult, dar nici mai puţin respect decât „nea Ion de la sculerie. Ambii te pot omorî la fel pe stradă fiind beţi la volan. Sau te-ar încălzi cu ceva că cineva drag ti-a fost omorât de o celebritate? Pe mine nu.”

Codin Maticiuc nu s-a lăsat cu nimic mai prejos:

 „Oameni buni. Am spus “poate ne purtam mai atent cu el”. Atât. E mult ce cer, Mariane? Dacă Maia Morgestern, beata la volan, va mai şi înjura tot aşa trebuia încătuşată? Sau cu mai multă grija?”

Schimbul de replici a continuat. Polițistul brașovean a punctat imediat:

 “Deja când introduci cuvântul „mai”, insinuezi „altfel decât cu alţii.” Ceea ce e incorect faţă de ‘nea Ion de la sculerie de care vorbeam mai sus. Or pentru a avea dreptul de a conduce, ambii au trecut acelaşi examen, chiar dacă cu unul ne mândrim în lume (eu, unul, nu) şi pe celălalt nu-l cunoaşte nimeni”, i-a replicat el.

Codin Maticiuc, scrie Mediafax, a fost inițial de accord.

 „Da”, a spus el. “Când un om a făcut ceva pentru ţara asta hai sa ne purtam altfel decât cu alţii. Când un om are 72 de ani şi e “recalcitrant” hai să ne purtăm altfel decât cu unul de 35 care e la fel”, a ţinut el să precizeze.

Ultimul cuvânt l-a avut Godină:

„Codin Maticiuc trebuie să te iau cu mine la serviciu câteva săptămâni şi să revii apoi cu o postare. Să vezi ce îţi schimbi părerea. Apoi mă iei şi tu prin cluburi şi poate îmi schimb şi eu părerea despre fetele cu silicoane”, a venit replica lui Marian Godină.

Ilie Năstase s-a ales, vineri, cu două dosare penale, după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi ulterior fără permis.

Alte articole:   Întreruperi de curent în trei localități din județul Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Interesanta lectura. Poze au pus?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.