blog-logo

Noul Renault MEGANE R.S. vine în Braşov

Noul Renault MEGANE R.S. vine în Braşov

Testează tehnologia și simte adrenalina!

Poți câștiga 2 bilete la FORMULA 1 GRAND PRIX DE FRANCE 2018 pentru a te bucura de spectacolul echipei Renault Sport Formula One Team™.

Week-end-ul acesta, în perioada 25-27 mai, brasovenii sunt aşteptaţi la Coresi Shopping Resort! Brasov, acolo unde Renault a pregătit o zonă special dedicată celor mai importante modele, în frunte cu noul model Megane RS. Cei care vor vizita zona Renault pot cere informaţii şi detalii despre întreaga gama, isi pot antrena abilitatile pe un simulator de Formula 1 si pot testa modelele: Talisman, Megane, Koleos, Kadjar, Captur, Clio, ZOE şi Noul Megane RS.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt, Noul Megane R.S. este disponibil şi în Romania. Prețul pentru versiunea cu transmisie manuala şi șasiu Sport începe de la 30,000€ (TVA inclus), în timp ce varianta cu o cutie automată EDC şi șasiu Sport pornește de la 31,500€ (TVA inclus ).

Alte articole:   Grădina Zoologică Brașov trece la programul de vară

A treia generație a modelului emblematic nu își ascunde ADN-ul dobândit din motorsport, devenind acum mai puternic şi mai agil. Echipele de la Renault Sport Cars și-au folosit expertiza pentru a pregăti noul motor turbo de 1.8 litri cu 4 cilindri (1798 cc) care dezvoltă 280 CP (205 kW) la 6000 rpm, derivat din sinergiile Alianței Renault-Nissan.

Motorul a fost reproiectat datorită expertizei inginerilor de la Renault Sport Racing, integrând un nou sistem de răcire, adăugând o priză dublă de aer la turbocompresor şi regândind sunetul produs de sistemul de evacuare. Comparativ cu generația anterioară de Megane R.S., acest motor turbo are un cuplu suplimentar de 30 Nm. Astfel, cu un cuplu de vârf de 390 Nm, noul model garantează o experiență surprinzătoare de condus.

Alte articole:   VIDEO Ce au găsit polițiștii azi la percheziţiile făcute la hoții de componente auto

Cei mai norocosi dintre participanti pot castiga 2 bilete la FORMULA 1 GRAND PRIX DE FRANCE 2018 pentru a se bucura de spectacolul celor de la Renault Sport Formula One Team. Gasiti mai mult detalii pe link-ul urmator: https://promotii.renault.ro/#3 .

Distribuie dacă îți place!
  1. Sa va kkti pe el, e mai lent decat vechiul RS, intre 140 km/h si 250 trec minute intregi. O rusine pentru brandul RS ! Deja sunt tone de articole in care se face misto de cat de lent este…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate