Propuneri de îmbunătăţirea activităţii RATBV de la oameni care nu merg cu autobuzul

Propuneri de îmbunătăţirea activităţii RATBV de la oameni care nu merg cu autobuzul

Lucian Pătrașcu, liderul grupului PSD din Consiliul Local Brașov a transmis un comunicat de presă prin care solicit conducerii RATBV SA (oare nu putea sa comunice direct cu societatea de transport în comun?) amplasarea unui automat de bilete de călătorie în stația Coresi, pe sensul de mers Rulmentul- Livada Poștei.

„Este o problemă ridicată în discuțiile pe care le-am avut cu cetățenii din zona rezidențială Tractorul- Coresi. Am verificat și eu sesizarea și am văzut că în stația respectivă nu există nici un automat de bilete şi niciun punct de vânzare al acestora. Consider că distanța pe care trebuie să o parcurgă un călător pentru a-și procura un bilet de călătorie este destul de mare, ceea ce îi creează un disconfort. Recomandăm conducerii RATBV SA să ia în considerare posibilitatea achiziționării de bilete de călătorie de la șofer sau amplasarea unor automate direct în mijloacele de transport. Totodată, pe perioada sezonului cald, considerăm că orarul de funcționare al punctelor de vânzare de bilete (acolo unde acestea există) ar trebui prelungit. Datorită dezvoltării zonei rezidențiale, fluxul de călători a înregistrat o creștere semnificativă astfel încât considerăm oportun ca RATBV SA să dea curs solicitării grupului de consilieri locali PSD Brașov”, scrie Pătraşcu.

Dacă amplasarea unui automat în staţia Coresi este o solicitare de bun simţ, vânzarea de bilete de către şofer nu este fezabilă, pentru că durata unei curse s-ar prelungi foarte mult. Apoi, amplasarea de automate de bilete în autobuz este iar năstruşnică, pentru că vorbim nu doar de volumul acestora, alimentare cu energie, ci şi de posibilitatea de a da rest, ca ajung oamenii în maşină şi nu au banii pregătiţi la centimă… Asta ca să nu mai vorbim ce costuri ar prespunue achiziţia a câteva sute de astfel de automate…

Alte articole:   VIDEO Liga I: Rapidul a deraiat în fața Brașovului

 

 

 

Loading...
 1. Titlul acestei stiri il gasesc rautacios in conditiile in care si eu merg des cu masina, insa din cand in cand folosesc mijloacele de transport in comun, lucru ce nu ar trebuii sa ma descalifice pentru a oferi sfaturi. Iar sfatul de a monta un automat de bilete nu il consider nici pe departe deplasat, chiar daca vine de la o persoana care nu foloseste mijloacele de transport in comun.

  Reply
 2. unu care nu mai circula cu RAT 24 mai 2018, 11:23 AM

  unii oameni nu mai merg cu mijloacele de transport in comun din motive care se stiu deja:
  1. autobuze de cacat: pline de mizerie! atingeai un pic un scaun si ieseau nor de praf. Scaunele erau nespalate de ani de zile.
  2. programul nu era respectat in mod regulat pe anumite rute. Cursele erau sarite si la anumite ore veneau tot a doua masina. sau erau in curse si normal ca pierdeai cursele.
  Soferii nu erai niciodata de vina si toti erau pe cursa lor! Pe bune?! Atat de prosti ne cred astia?! daca suni la dispecerat…a, scuze, nu avem soferi….e perioada concediilor…bla bla. Perioada concediilor este toata vara cand elevii nu mai merg la scoala si iarna de sarbatori. Perioada concediilor mai aparea si la anumite intervale orare …cand traficul nu era intens. Bineinteles ca orarul nu era actualizat in functie de concedii …ca cine sta sa puna afise peste tot (replica unui dispecer) 3. Soferi iresponsabili si fara bun simt: toti vorbesc la telefon si aproape toti fara hansfree. Daca fuge vreun batranel dupa masina, rar vezi vreun sofer sa il astepte. Si toti semnalizeaza stanga chiar daca de abia au deschis usile sa coboare calatorii. Pe vremuri erau cativa soferi idioti care faceau intrecere cand se intalneau pe traseu (erau celebrii cei de pe linia 4 si 17 cand se se intalneau in centrul civic)

  Reply
 3. S-a trezit sa faca comunicat de presa. Pentru aparat bilete. LAUDABIL.
  Pentru asta sunt platiti din banii publici consilierii locali.
  Sunt slabi si nu sun tin stare de nimic acesti oameni din consiliul local.
  Uneori ma intreb daca a fost facuta o intelegere intre PSD si PNL. Unii la CL si unii la CJ. Clar este ca sunt incompetenti toti consilierii din BV

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap