Poloiştii de la Corona Sportul Studenţesc au făcut un pas important pentru bronz în Superligă

Poloiştii de la Corona Sportul Studenţesc au făcut un pas important pentru bronz în Superligă

Echipa de polo Corona Sportul Studențesc a luat prima opţiune la câştigarea medaliilor de bronz din Superliga Naţională de polo pe apă. În faţa unor tribune pline de galben şi albastru, Corona Sportul Studenesc a învins pe Dinamo Bucureşti în ambele partide jucate în  Bazinul Olimpic Braşov.

În primul meci, echipa antrenată de Aurelian Georgescu s-a impus categoric, 12-5, după un joc dominat clar de gazde, care au reuşit să facă spectacol pentru galeria care i-a susţinut pe toată durata partidei. Deşi au obţinut o victorie facilă în primul meci, tehnicianul echipei Corona Sportul Studenţesc şi-a ţinut echipa conectată la miza existentă, astfel că, sâmbătă, în ciuda faptului că jocul a fost mai echilibrat, gazdele au fost mai sigure şi la final şi-au trecut în cont încă o victorie importantă, cu scorul de 9-7, ceea ce face ca echipa Corona Sportul Studenţesc să mai aibă nevoie de o singură victorie pentru a termina sezonul cu medalii de bronz la gât.

Lupta pentru medaliile de bronz se dă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri. Corona Sportul Studenţesc va juca săptămâna viitoare, marţi de la ora 11 şi miercuri, dacă va mai fi cazul, la Bucureşti.

Alte articole:   Decizie finală a Federației Europene de Handbal! Bistrița ia locul Coronei în Cupa EHF!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap