Handbal: Corona a încheiat sezonul competițional cu o victorie clară

Handbal: Corona a încheiat sezonul competițional cu o victorie clară
Echipa de handbal Corona Brașov a încheiat sezonul competițional cu o victorie în fața celor de la CSM Bistrița, scor 37-31 (19-11). Pentru Corona au marcat: Buceschi 12, Hotea 8, Chiper 6, Tiron 5, Ciuciulete 3, Neagu 1, Tîrcă 1, Bucur 1.
Jucătoarele Coronei au dat dovadă de atitudine la ultimul joc în această formulă și au reușit să facă pe alocuri spectacol.
La finalul partidei, antrenorul Coronei, Dragoș Dobrescu a declarat că a fost mulțumit de atitudinea echipei și a mulțumit brașovenilor pentru susținere pe tot parcursul sezonului: „O victorie obținută cu atitudine din partea jucătoarelor. Le-am spus că trebuie să facem totul ca să încheie cu capul sus acest sezon. Atât pentru cele care rămân cât și pentru cele care pleacă era important să se întâmple acest lucru. Poate că sunt momente când nu ai o formă sportivă bună, dar mai devreme sau mai târziu aceste jucătoare vor demonstra că au valoare. Eu am mare încredere în acest lucru și trebuie ca lumea să aibă răbdare cu ele, pentru că nu sunt roboți. Pe acest final de sezon, tot ce am încercat eu ca antrenor a fost să scot maxim posibil de la ele și pot spune că am reușit. Eu sunt împăcat că am dat totul până la final și deși nu suntem pe locul pe care ni-l doream, poate că aceasta este poziția pe care o merităm la cum a fost acest c ampionat pentru noi cel puțin. Mulțumesc brașovenilor că au fost alături de echipă și doresc succes Coronei de acum înainte.”
 De cealaltă parte, Horațiu Pașca, antrenor CSM Bistrița: „Cred că am ratat cât pentru un sezon întreg. Mă bucur cumva că acest lucru s-a întâmplat într-un meci care nu mai avea miză. Îmi pare rău de sincopa avută în ultimele zece minute din prima repriză, când am permis Brașovului să se distanțeze. Am încercat să revenim in joc, nu am reușit, așa că felicităm echipa gazdă pentru victorie. Eu sunt adeptul pașilor mărunți. Ne-am propus să creștem treptat, am promis progres bistrițenilor și cred că până acum ne-am ținut de cuvânt.”
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ce recomandă polițiștii proprietarilor de societăți comerciale din Brașov?
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.