S-a stabilit data pentru Festivalul „Cerbul de Aur”

S-a stabilit data pentru Festivalul „Cerbul de Aur”

Festivalul „Cerbul de Aur” va fi reluat anul acesta, când se împlinesc 50 de ani de la prima ediţie.

Organizatorul – TVR 1 a anunțat perioada de desfășurare a Festivalului și a precizat că aşteaptă de la Ministerul Finanţelor milionul de euro aprobat de Guvern.

Evenimentul a fost confirmat și de primarul George Scripcaru, cu mențiunea că mai sunt câteva detalii de stabilit.

„Am avut întâlniri cu conducerea TVR şi am stabilit în mare derularea evenimentului. Aşteptăm finalizarea detaliilor din partea lor, ca să ne apucăm de treabă. Televiziunea Română spune că acest eveniment a fost stabilit pentru ultima săptămână din luna august, respectiv în intervalul 27 august – 2 septembrie. Primăria Braşov şi braşovenii îşi doresc acest festival la Braşov şi vom contribui la realizarea acestei ediţii aşa cum am făcut-o de fiecare dată, atât din punct de vedere logistic – domeniu public, utilităţi, avize etc, cât şi cu o parte din cazare şi protocol”, a declarat primarul.

Potrivit organizatorului, în ultima seară de festival, braşovenii se vor bucura de un concert aniversar Filarmonica-Opera.

Printre artiştii străini care au urcat pe scena din Piaţa Sfatului de-a lungul timpului s-au numărat Kyle Minouge,Toto Cutugno Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Pink, Scorpions şi Patricia Kaas.

Alte articole:   70 de ani de la deschiderea primei Pinacoteci a Brașovului

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.