Şoriceii terorişti au apetit la jeep-uri. Interlopii își fac de cap în Brașov!

Şoriceii terorişti au apetit la jeep-uri. Interlopii își fac de cap în Brașov!

Un jeep a fost incendiat în Prund, undeva după miezul nopţii, de interlopi. Spectacolul pirotehnic a fost suprins de camerele de supraveghere, unde se văd patru indivizi care încearcă, în prima fază, să spargă geamurile maşinii.

Dezamăgiţi de performanţe, au rezolvat problema cu cocktailuri Molotov. Chestiunea a fost reclamată la Secția 1 de Poliție.

Tot pe surse, patronul unei firme de construcții a fost chemat la sediul unui dezvoltator imobiliar. Omul era fericit că își încasează banii. Ajuns la fața locului, a fost întâmpinat de un comitet de ceremonie cu ceafa groasă care i-au arătat oareșce pistoale și l-au întrebat dacă mai vrea ceva. Pe moment, omul nu a mai avut pretenții, dar s-a dus la Poliție și a scris ceva lăcrămații.

Nu în ultimul rând, piromanii din Brașov se plâng că sunt luați în derâdere, după ce Poliția Săcele i-a luat la mişto și au anunţat într-o primă fază că șoarecii au ros cablurile jeep-ului jurnalistei Onelia Pescaru. Dar, onoarea lor a fost spălată de o contraexpertiză, unde se precizează clar că șoriceii teroriști au apelat la aceleași „molotoave” ca să incendieze mașina.

Alte articole:   Cel mai mare parc fotovoltaic din România, de la Ucea, îşi schimbă patronatul
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap