blog-logo

Un ursuleț de patru luni, locatarul cu numărul 100 al Sanctuarului LiBearty

Un ursuleț de patru luni, locatarul cu numărul 100 al Sanctuarului LiBearty

Un pui de urs de patru luni este locatarul cu numărul 100 din Rezervaţia de Urşi de la Zărneşti.

Ursuleţul a fost găsit de un grup de turişti care l-au salvat și l-au dus la Sanctuar. Animalul, de numai patru luni, se pierduse de mama lui şi risca să fie atacat de alte animale sălbatice sau să moară de foame.

Puiul, este o femelă și va purta numele celebrei artiste Brigitte Bardot, o bună prietenă a ursuleţilor încă de la deschiderea Sanctuarului.

„Micuţa Brigitte a ajuns la Libearty după ce a fost găsită de un grup de prieteni aflaţi la un picnic la marginea pădurii. Oamenii au crezut iniţial că este un câine care vrea ceva de mâncare. Abia după minute bune şi-au dat seama de realitate. Pentru că mama nu a apărut pe parcursul zilei, oamenii au luat-o pe micuţă şi au adus-o la Sanctuar. Au salvat-o astfel de la o moarte aproape sigură, fiind mult prea mică pentru a supravieţui singură în pădure, unde ar fi riscat să fie sfâşiată de alte animale sălbatice sau să moară de foame. Mama ei, dacă ar fi fost prin preajmă, şi-ar fi făcut apariţia în timpul petrecut acolo“, a declarat Paula Ciotloş – vicepreşedinte al Asociaţiei Milioane de Prieteni.

În ultima lună, alte două ursoaice au fost aduse la Zărneşti. Este vorba despre Anca şi Pamela care au trăit fiecare peste 20 de ani după gratiile grădinilor zoologice din Piatra Neamţ şi Oradea.

Alte articole:   Ce trebuie să știi pentru a fi un maestru în vânzări

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.