Cine se scuză se acuză: cazul pesedistului Ciprian Anghel

Cine se scuză se acuză: cazul pesedistului Ciprian Anghel

După ce am publicat faptul că un club sportiv din Braşov a fost admis la finanţare în mod nelegal de către Consiliul Judeţean Braşov (amănunte AICI), cu un interes direct al consilierului județean PSD Ciprian Anghel, am primit la redacție un punct de vedere al acestuia, transmis de la partid.

„Articolul publicat de NewsBv sub titlul ” Inginerii financiare la Consiliul Județean pentru finanțarea proiectelor sportive. Bani pentru un consilier județean PSD” conține afirmații neadevărate. Din nefericire, nu ați încercat să mă contactați pentru a-mi afla punctul de vedere. Cel mai important lucru de precizat este faptul că eu nu am calitatea de antrenor al acest club, ACS Kids Tâmpa. În acest moment antrenez  o singură echipă de juniori B la clubul ACS Steagu Roșu Brașov. Antrenoratul este ceva ce face din activitatea mea profesională, este ceva cu care mă mândresc, pentru că acele cluburi pe care le-am antrenat sau le mai antrenez, obțin rezultate remarcabile în competiții naționale și internaționale. Dar indiferent despre ce club vorbim, activitatea mea este benevolă. Îmi place să pregătesc copiii în fotbal, îmi place să lucrez cu ei, prin urmare o fac voluntar. Am avut, de-a lungul timpului, contracte de voluntariat, este și cazul  ACS Kids Tâmpa. Acest lucru înseamnă că sunt neremunerat și mai înseamnă că nu am niciun interes patrimonial în cadrul asociației. De aceea, de vreme ce funcția de antrenor nu este una plătită, dar nici de conducere, nu a fost cazul ca aceasta să fie trecută în vreuna dintre declarațiile completate. Nu sunt implicat în conducerea clubului în niciun fel. Nu am nici un amestec în elaborarea proiectelor amintite de dumneavoastra și nici nu am discutat despre aceste proiecte cu membrii comisiei de evaluare a proiectelor sportive”.

Dl. Ciprian Anghel minte, probabil este o „calitate” a celor din PSD, lucru care nu credem că mai surprinde pe cineva. Susține că nu mai este antrenor la clubul ACS Kids Tâmpa. Trecem peste faptul că figurează ca antrenor pe site-ul oficial al clubului, dar chiar zilele trecute a fost publicată o știre în care domnia (?) sa este citat ca antrenor. Mai este cazul oare să îi amintim că numele lui figurează şi pe documentele oficiale ale meciurilor la care a fost pe banca tehnică?

Alte articole:   Bani publici plătiţi fictiv sau ilegal de DSP-uri. Ce a găsit Curtea de Conturi la Brașov

Apoi, interesului patrimonial  poate să o explice eventual celor de la Agenția Națională de Integritate, dacă este în regulă să voteze alocarea de fonduri ca și consilier județean și membru al Comisiei de sport al CJ, iar un club unde pretinde că nu ar avea nicio treabă primeşte fonduri.

Revenind, în momentul în care au fost depuse de club proiectele pentru finanțare la Consiliul Judeţean era și este, conform acelui site oficial, antrenor la ACS Tâmpa Kids. Dovada, mai jos:

Că este antrenor benevol sau nu, rămâne cum am scris în articolul precedent. Și că tot a venit vorba de minciuni, de ce pe declarația de avere nu figurează că este adjunct la Complexul Sportiv Național Poiana Brașov?

Alte articole:   Rata de promovare la concursul național de titularizare, sesiunea 2020, în județul Brașov, este de 66,1%
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate