Administratorul firmei de construcții acuzat de ucidere din culpă rămâne sub control judiciar

Administratorul firmei de construcții acuzat de ucidere din culpă rămâne sub control judiciar

Administratorul firmei pentru care lucra bărbatul care a căzut, săptămâna trecută, de la etajul 8 al unui bloc aflat în construcţie în Avantgarden 3, va rămâne sub control judiciar pe o durată de 60 de zile.

Măsura a fost dispusă, vineri, la Judecătoria Braşov, însă procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov a făcut apel, cerând arestarea preventivă a tânărului de 25 de ani, pentru ucidere din culpă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Dosarul a ajuns apoi la Tribunalul Braşov, unde  judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis marți, să respingă, drept nefondată, contestaţia formulată de Parchet, menţinând măsura controlului judiciar.

Decizia Tribunalului Braşov este definitivă.

Amintim că zilele trecute, un muncitor care lucra la o clădire din cartierul Avangarden 3 s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 8 al imobilului, medicii sosiți la fața locului declarând decesul bărbatului.

Poliția a deschis un dosar penal în acestă cauză, sub acuzația de ucidere din culpă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, iar administratorul firmei a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Braşov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap