blog-logo

Trei persoane date dispărute, căutate de familii și Poliție

Trei persoane date dispărute, căutate de familii și Poliție

Polițiștii și jandarmii brașoveni au început acțiunile de căutare în cazul unei femei din Brașov, a unui octogenar bolnav de Alzheimer și a unui adolescent din Rotbav, după ce familiile lor i-au dat dispăruți.

Femeia, în vârstă de 50 de ani din Braşov a dispărut de acasă duminică seara și nu s-a mai întors.

Poliţiştii au căutat-o atât în zona gării, cât şi la Dâmbul Morii, unde se credea că ar putea fi găsită, însă fără rezultat.

Dispariţia femeii a fost sesizată de fiica acesteia şi pe Facebook printr-un mesaj scurt, însoţit de fotografia braşovencei.

„Această persoană a fost dată dispărută duminică, 13 mai, la ora 5 după amiază. Dacă cineva a văzut-o, vă rog să mă contactaţi”, a scris pe Facebook, Bianca Folberth, fiica femeii dispărute .

Bărbatul, în vârstă de 81 de ani, din Brașov, a plecat luni, de acasă, în jurul orelor 14.00, pentru cumpărături, dar nu a revenit. Octogenarul este bolnav de Alzheimer.

Alte articole:   VIDEO Brașovean de 32 de ani mort în Munții Bucegi

Adolescentul din Rotbav, în vârstă de 15 ani, a fost dat dispărut de către rude duminică dimineață, în jurul orelor 8.00, după ce ar fi plecat voluntar din Rotbav.

Rudele baiatului au postat pe Facebook  următorul mesaj:

„DISPĂRUT! Distribuiți! Nicu Nan a fost văzut ultima data ieri , la ora 10:10 în zona Gării Brașov, purta o șapcă albastră de la Dedeman, pantaloni negri, hanorac negru, încălțăminte maro și un ghiozdan negru. Oricine îl vede sau are informații despre el să apeleze 112 sau nr de tel 0758 572 932!!!!!”.

Echipe mixte, de polițiști și jandarmi, continuă căutările în încercarea de a-i găsi cei trei.

Alte articole:   Reguli noi pentru suspecții de COVID-19 și pacienții infectați cu noul coronavirus

Persoanele care pot ajuta la găsirea lor sunt rugate să sune la numărul gratuit 112.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Băiatul în vârstă de 15 ani din Rotbav și bătrânul bolnav de Alzheimer, căutați de familie și poliție, au fost găsiți miercuri. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.