blog-logo

Șeful Poliției Locale Brașov își bate joc de Scripcaru și de Consiliul Local

Colecție de mașini ale „instituțiilor publice” în parcarea de la Magazinul Star

Am publicat în urmă cu câteva săptămâni un fotoreportaj  (AICI) despre faptul că o bucată din parcarea de la „Universal” a fost închisă de către șeful Poliției Locale.

Revenim asupra acestui subiect, cu informații suplimentare de la Primăria Brașov. Și de această dată vedem cu un individ ajuns șef peste o instituție bugetofagă, care se crede mai șmecher decât primarul George Scripcaru și consilierii locali, face ce vrea pe domeniul public.

Iată ce ne spune Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov:

 

Recapitulând, cele 22 de locuri de parcare de la Poliția Locală sunt destinate mașinilor instituțiilor publice. Ați auzit tovarășe milițian local Nicolae Aldea? Așa a decis Comisia de Circulația conform unei hotărâri de Consiliu Local care trebuie dusă la îndeplinire de primarul George Scripcaru. Așa zice legea, nu faceți cum vă taie capul vor mușchii de milițian.

Alte articole:   Trecem la ora de vară. Duminică, cea mai scurtă zi din an

De remarcat că sunt 22 de locuri de parcare scoase de la închiriere, iar Poliția Locală are în total doar 16 mașini. Or fi fost necesare mai multe locuri de parcare pentru că mașinile nu pleacă în misiune și trebuie să staționeze la sediu… Poate ar fi interesant de ce mașinile de serviciu, după orele de program, sunt folosite în interes personal… Cum a fost cazul în care tovarășul milițian Aldea s-a dus în Covasna la pescuit. Asta dacă pe primarul gospodar George Scripcaru îl interesează ce se întâmplă cu banul public…

Colecția de mașini ale instituțiilor publice, cum spune dl. Toarcea, azi-dimineață, în parcarea de la Poliția Locală

Bun, o să spuneți că mai există parcarea supraetajată de la Regina Maria, chiar în apropriere. Trecând peste faptul că nu poți plăti și să ți se dea rest, trebuie să dai și dovadă de o deosebită măiestrie într-ale șofatului, la fiecare curbă din interiorul parcării, care este un monument de cretinătate și nu se poate să nu îți pui întrebarea cum a făcut Primăria Brașov recepția tehnică a acestei investiții…

Alte articole:   Trei minori au ucis un bătrân de 80 de ani pentru o bicicletă

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Ce sa ii mai zică ăla lui ăla cand ăia aduc bani din amenzi la buget lui ăla.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate