Primăria Brașov face dezinsecție săptămâna viitoare

Primăria Brașov face dezinsecție săptămâna viitoare

Firma plătită de Primaria Brasov va efectua, în perioada 14-20.05.2017, dezinsectie pe domeniului public si privat al municipiului .

Substantele utilizate sunt : K-othrine Profi EC 250, avand substanta activa deltamethrin si Deadyna, avand substanta activa, folosite pentru combaterea insectelor adulte si BIOPREN 50 LML, insecticid pentru combaterea larvelor, avand substanta activa S-metopren.

Produsele mentionate pentru serviciile de dezinsectie se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de catre Ministerul Sanatatii si fac parte din grupa Xn si Xi de toxicitate.

„Va rugam ca in perioada executiei serviciilor de dezinsectie sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar Primaria Municipiului Brasov si SC CORAL IMPEX SRL sunt absolvite de orice responsabilitate. Pentru ca activitatile de dezinsectie sa fie eficiente, acestea trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public si privat, cat si la toti utilizatorii de pe raza municipiului Brasov. In acest sens facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor concomitent cu actiunea municipalitatii”, se arată într-un comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

Alte articole:   Un general de brigadă şi un artist plastic, cetăţeni de onoare ai Braşovului
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap