blog-logo

Noul RMN al Spitalului Județean Brașov este funcțional

Noul RMN al Spitalului Județean Brașov este funcțional

Noul echipament de rezonanţă magnetică este la dispoziția pacienților la Secţia de Radiologie-Imagistică a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Braşov, după ce a trecut testul de funcționare.

Aparatul RMN a ajuns la Braşov la sfârşitul lunii martie, însă s-a stricat înainte de a fi folosit. Astfel, conducerea unităţii medicale şi cea a Consiliului Judeţean au cerut furnizorului să remedieze situaţia.

Firma care s-a ocupat de livrarea și montarea aparatului a remediat defecțiunea, iar începând de luni, noul RMN stă la dispoziția pacienților care au nevoie de investigații de imagistică.

Echipamentul a fost deja testat și primii pacienţi au primit diagnosticul pe baza investigaţiilor imagistice multiple.

Deocamdată, la echipamentul de rezonanţă magnetică au acces doar pacienţii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Cei cu recomandare de la medicul specialist, cu bilet de trimitere vor trebui să mai aştepte până la semnarea contractului cu CAS, potrivit infobrasov.net.

Alte articole:   Licitația pentru construcția Sălii Polivalente, lansată în această săptămână de CNI

Echipamentul de ultimă generaţie în valoare de un milion de euro, a fost achiziţionatprintr-un program guvernamental, implementat cu fonduri de la Banca Mondială.

Prima scanare a noului RMN

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate