blog-logo

Autorul triplei crime din Brașov a încercat să se sinucidă. A vrut să își smulgă venele cu dinții

Autorul triplei crime din Brașov a încercat să se sinucidă. A vrut să își smulgă venele cu dinții

Florin-Mircea Buliga, bărbatul care și-a măcelărit familia la finalul lunii martie, a încercat să se sinucidă în arest, unde se află de 40 de zile.

Surse judiciare au relatat pentru cotidianul Libertatea că individul și-a făcut o gaură în antebrațul stâng, în timp ce colegii de celulă dormeau, și a încercat să își smulgă venele cu dinții. El a fost oprit în ultima clipă de ceilalți colegi de celulă, care au dat alarma.

”Noaptea, pe când cei cinci colegi de celulă dormeau, bărbatul și-a scobit, cu un cuțit din plastic, o gaură la încheietura mâinii stângi. Și-a făcut o rană de vreo cinci centimetri lungime, trei lățime și adâncă de un centimetru. A «săpat» până la tendon. Apoi, a încercat să-și smulgă venele cu dinții. Nu a reușit sau nu a mai vrut, nu se știe, însă nu a dus până la capăt actul suicidal. Apoi, a fost observat de ceilalți arestați, care au dat alarma”, au declarat surse judiciare, pentru Libertatea.

Procurorii au fost șocați când l-au audiat din nou

Alte articole:   Stația de Ambulanță din Săcele va fi modernizată

La câtva timp de la acest incident, Florin Buliga a fost întrebat de anchetatori dacă regretă ceea ce a făcut, el răspunzând, agitat, dar cu cinism că nu regretă nimic.

„Dacă aș da timpul înapoi, i-aș omorî pe toți din familie și azi! Nu regret nimic din ce am făcut”, le-a spus criminalul, care aproape că și-a pierdut cumpătul când investigatorii au rostit numele soției sale, au precizat sursele judiciare.

Potrivit Libertatea, criminalul nu a putut fi convins să participe la reconstituirea judiciară a crimelor, susținând că „nu mai vrea să intre vreodată în casa aia”.

”Nici nu a vrut să audă de reconstituirea judiciară atunci când a fost întrebat de procurori. A refuzat categoric să participe, e dreptul lui. A spus că nu mai vrea să mai intre vreodată în casa aia și că nu vrea nimic din lucrurile care, până la comiterea celor trei omoruri, au fost și ale lui.  Vrea ca tot ce au avut ei (n.r. soții Buliga) să ajungă la părinții Monicăi . Bani, bunuri, firmă…”, mai spun sursele citate.

De asemenea, Florin Buliga „se mândrește cu tatuajul de pe umăr, care reprezintă un cap de berbec. Același tatuaj l-ar avea și amanta lui, născută tot în zodia berbecului. A spus că niciodată nu s-a ferit să se afișeze cu ea, că a prezentat-o tuturor ca fiind iubita lui”, au adăugat aceleași surse.

Alte articole:   SONDAJ: PSD se menține la 40%, PNL scade la 17%, USR la 11%, iar AUR crește la 15%

În prezent Buliga se află la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea expertizei psihiatrice, unde medicii trebuie să stabilească dacă bărbatul a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptelor.

Din primele evaluări reiese că bărbatul a avut discernământ când a comis tripla crimă, „chiar dacă mult scăzut” după cum au precizat surse apropiate anchetei pentru Liberatea.

În aceste condiții cel mai probabil, Florin Buliga va face închisoare pe viață. Potrivit informațiilor oferite de anchetatori acesta va trebui să execute minimum 30 de ani zi la zi, apoi să intre în comisia de liberare condiționată.

Însă, se pare că Buliga suportă greu condițiile de detenție.  Aceleași surse apropiate anchetei spun că „fumează extrem de mult, nu mănâncă. A slăbit vreo cinci kilograme. Acum e foarte slab”.

Până la finalizarea procedurilor medicale Florin-Mircea Buliga va mai rămâne la Spitalul Penitenciar din Jilava, pentru expertiza psihiatrică efectuată de experții de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate