blog-logo

Autorul triplei crime din Brașov, dus la Penitenciarul Jilava pentru expertiza psihiatrică

Autorul triplei crime din Brașov, dus la Penitenciarul Jilava pentru expertiza psihiatrică

Florin-Mircea Buliga, bărbatul care și-a măcelărit familia la finalul lunii martie, a fost dus, zilele trecute, la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea expertizei psihiatrice.

Medicii trebuie să stabilească dacă bărbatul a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptelor. Buliga va mai rămâne câteva zile la Spitalul Penitenciar din Jilava, fiind sub tratament.

Procurorii braşoveni continuă ancheta în cazul triplei crime din cartierul Noua. Diriginţii, profesori ai elevilor ucişi, dar şi preoţi de la mănăstirea unde criminalul s-a rugat înainte de măcel au fost audiaţi de anchetatori.

Totodată, la începutul lunii aprilie s-au primit și primele rezultate ale expertizei toxicologice, care arată că avea în sânge o substanţă prezentă la consumatorii de cannabis.

Alte articole:   Salariul mediu net a crescut cu 49 de lei în iunie

Florin Buliga şi-a ucis soţia şi cei doi copii în 26 martie, în timp ce aceștia dormeau, iar a doua zi după crimă s-a predat. În timpul audierilor anchetatorii au fost îngroziţi de mărturisirile criminalului, care a făcut mai multe declaraţii şocante.

Anchetatorii au găsit şi jurnalele bărbatului care arată că Florin Buliga avea gânduri negre cu trei săptămâni înainte de comiterea crimelor. În jurnal, ucigașul scrie că ştie foarte bine ce a făcut, dar pentru el tripla crimă are o altă însemnătate.

De asemenea, procurorii au găsit în telefonul bărbatului fotografii de tip „selfie” surprinse de criminal după ce şi-a înjunghiat mortal soţia şi pe cei doi copii.

Alte articole:   Agresorii vor fi monitorizați cu brățări GPS, din octombrie

Bărbatul a declarat că nu îşi regretă fapta şi susţine că a făcut un bine familiei sale şi că le-a salvat sufletele.

Aflat în arest, Florin-Mircea Buliga ar fi încercat, zilele trecute să-și pună capăt zilelor. Dus din nou la audieri, acesta le-ar fi arătat procurorilor o cicatrice pe antebrațul stâng, susținând că a încercat să-și taie venele cu un cuțit, notează  brasovtv.com.

Reprezentanții Poliției Brașov nu au o poziție oficială cu privire la această situație, cercetările în dosarul deschis pentru omor fiind coordonate de procurori. Potrivit unor surse judiciare, la audieri, bărbatului i s-a făcut rău atunci când a trebuit să vorbească despre Monica, soția lui.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] prezent Buliga se află la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea expertizei psihiatrice, unde medicii trebuie să stabilească dacă bărbatul a avut sau nu discernământ în momentul […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.