blog-logo

Remus Radu, locul II la Campionatul Național de Unifight al MAI

Remus Radu, locul II la Campionatul Național de Unifight al MAI
În orașul Buziaș, judeţul Timiș, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatul Naţional de Unifight organizat de Ministerului Afacerilor Interne. La această competiţie au participat cadre active din toate armele ministerului, femei şi bărbaţi, iar Inspectoratul de Poliţie Județean Brașov a fost reprezentat cu succes de agent șef principal de poliție Remus Radu.
Poliţistul a reuşit şi de această dată să-şi învingă adversarii şi să obţină locul II la categoria +100 kg, vârsta peste 45 ani. „A fost o competiţie foarte solicitantă, având în vedere că de această dată, pe lângă lupta în ring, a fost organizat şi un traseu aplicativ complex”, a precizat polițistul.
„Colegul nostru este deținătorul a 11 titluri de campion  și a unui titlu de vicecampion obținute pe parcursul timpului la Campionatul National de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, printre multe altele din palmaresul său de sportiv profesionist care a debutat în activitatea competițională la vârsta de 10 ani, sub tutela Clubului Sportiv Dinamo Brasov. În prezent acesta deține un rol activ în ședințele de instruire practică pe linie de tactică polițienească pe care polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale le desfășoară în beneficiul celorlalți colegi.  Acestea au drept scop creșterea capacității de răspuns a polițiștilor în situații care presupun folosirea forței și a mijloacelor din dotare și se adresează cu precădere colegilor de la poliția rutieră, ordine publică și poliția transporturi, cei mai expuși la evenimente cu potențial de a degenera în violență”, a declarat subcomisar Ionuț Marin, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Troleibuzele Solaris au parcurs în Braşov 1 milion de kilometri, în mai puțin de un an

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate