blog-logo

Autobuze şcolare în Centrul Istoric al Brașovului

Autobuze şcolare în Centrul Istoric al Brașovului

Consilierul local Gabriela Urse a propus în plenul şedinţei forului legislativ introducerea de autobuze școlare în Centrul Istoric al Brașovului, pentru a evita blocajul rutier care se formează zilnic în oraş.

„De notorietate fiind aglomeratia și blocajele create în traficul din Centru Istoric al Brasovului, în intervalul orar 7.30-9.30 si respectiv ora 12.00, când părintii își duc copii la scoala, în urma mai multor sesizari si intalniri cu acestia si cu cadrele didactice, am identificat ca fiind foarte oportuna introducerea autobuzelor scolare.  În ședinta de consiliu local din 25 aprilie 2018 am propus  proiectul «Autobuze  scolare pentru centru istoric». Aceste autobuze vor lua copii din zonele in care locuiesc, chiar din statiile RAT, si ii vor transporta la scolile din centru istoric si de asemenea ii vor readuce la destinatie in siguranta, iar beneficiarii vor plati un abonament. Aceste mijloace de transport pentru scolari vor circula doar in intervalele orare sus mentionate, in zona centrului istoric, fluidizand mult traficul», spune Gabrile Urse (PSD).

Aceasta susține că, în aceste conditii, parintii vor avea certitudinea transportului in siguranta a copiilor lor. De mentionat si faptul ca Brasovul inregistreaza si un grad foarte mare de poluare creat de noxele auto, de exemplu în zona „Ceasul Rau”, la orele 8-8.30 dimineata, iar astfel s-ar mai putea diminua si poluarea care de asemenea ne creeaza un disconfort din punct de vedere al calitatii aerului.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 5,07 în municipiul Brașov și 4,06 în județ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate