blog-logo

Noul subprefect al Brașovului a depus jurământul

Noul subprefect al Brașovului a depus jurământul

Noul subprefect al judeţului Braşov, Adrian-Laurenţiu Folea a fost învestit, vineri, în funcție și a depus jurământul.

Acesta îl înlocuiește pe Ciprian Băncilă, al cărui mandat a încetat în baza unei Hotărâri de Guvern.

El va coordona activitatea din zona fondului funciar a Instituției Prefectului. Folea a dat de înţeles că nu are emoţii în acest sens, mai ales că are experienţă în domeniu, după o perioadă de peste 10 ani ca angajat în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Braşov.

„Voi vedea mai întâi ce probleme sunt la Prefectură. Cu cele de fond funciar sunt familiarizat, dar toate atribuţiile care îmi vor fi date vor avea prioritate zero pentru mine”, a fost prima declaraţie a lui Adrian Folea în noua postură de subprefect.

La festivitatea de depunere a jurământului de către noul subprefect, au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale dar şi comisarul şef de poliţie Dan Mihai Chirică, secretarul de stat pentru relaţia cu instituţiile prefectului, în Ministerul Afacerilor Interne.

Alte articole:   24 de brașoveni au fost inițiați în tehnicile tradiționale de pictură pe sticlă și lemn, specifice Centrului de iconari din Șchei

Adrian Laurenţiu Folea este originar din Râşnov, este specialist în fondul funciar şi a îndeplinit în ultimul timp funcţia de director executiv adjunct la Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură Braşov. Este medic veterinar cu Diplomă de Licență eliberată de Facultatea de Medicină Veterinară din București.

Fostul subprefect, Ciprian Băncilă, căruia prefectul Marian Rasaliu i-a mulţumit public pentru activitate, se va întoarce pe postul de director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului, de unde fusese detașat, la Prefectură.

Foto: MyTex/Camelia Vlad

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.