Micuțele gimnaste brașovence, la turneul de la Chișinău

Micuțele gimnaste brașovence, la turneul de la Chișinău

O noua provocare pentru gimnastele de la ACS Transilvania! La sfarsitul acestei saptamani, junioarele vor participa la un puternic turneu international de gimnastica ritmica organizat in Chisinau, in compania celor mai bune sportive din Republica Moldova, Rusia, Ucraina si Israel.

Peste 200 dintre cele mai bune gimnaste de categoria 4-9 ani, vor intra in lupta pentru medalii in cadrul turneului Spring Cup (28-29 aprilie), ajuns la a 4-a editie. Pe covorul din incinta Scolii sportive a rezervelor olimpice din Chisinau vor evolua si 9 gimnaste de la ACS Transilvania: Ungureanu Dalina, Virna Izabela, Munteanu Alice, Pavel Patricia, Cogeanu Anastasia, Barbu Emma, Olteanu Diana, Cristescu Petra si Bogdan Luise.

Antrenoarea micutelor gimnaste din Brasov, Carla Stoica precizeaza ca sportivele vor concura atat individual in probele fara obiect, cerc si coarda, cat si la ansambluri.

„Va fi o competitie puternica, cu peste 200 de gimnaste din tari cu traditie in acest sport. Chiar daca majoritatea elevelor mele sunt la prima prezenta intr-un concurs international, pornim cu incredere si speram sa aducem medalii acasa. Totodata, concursul de la Chisinau reprezinta si o buna pregatire pentru Cupa Nationala de gimnastica ritmica”, declara Carla Stoica.

Reamintim ca in competiția națională din toamna, ACS Transilvania va intra cu patru gimnaste, care au obtinut calificarea in urma evoluției de la Campionatul National care a avut loc saptamana trecuta la Baia Mare.

Alte articole:   Accident rutier, acum, pe DN10! Traficul este blocat
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.