Se deschide noul sezon de joacă la Superland!

Se deschide noul sezon de joacă la Superland!

Hai la joacă! Așa vei înțelege de ce este important să afle cât mai mulți copii despre DESCHIDEREA NOULUI SEZON DE JOACĂ din 28 aprilie.

Toate activitățile au acces GRATUIT, deci fericirea va fi accesibilă tuturor copiilor cu vârste între 2 și 12 ani. Experiențele trăite în 28 aprilie le vor creea amintiri frumoase și povești de copilărit!

„De notat că, pe 28 aprilie, cu sprijinul organizației «Speranță pentru copii», aducem la eveniment și 30 de copii din centrele de plasament din județul Brașov. Cavalerul Superland s-a gândit că și eu au nevoie să îmbrace hainele unor copii fericiți și alintați, chiar și doar pentru o zi. Le-am pregătit sesiuni de joacă, prezență la concertul Gașca Zurli și cadouri”, au anunţat reprezenanţii Superland.

Alte articole:   Accident rutier cu o victimă, pe DN13!

Pe 28 aprilie, de la 10.00 la 22.00, ștrengarul Cavaler împreună cu Bulinuța și Bulinel au desenat o zi cu SUPER distracție.  Au invitat SUPER personaje de basm ce vor ieși din cărțile cu povești timp de o zi pentru ca TU să ai parte de o zi magică în SUPERLAND cu baloane uriașe de săpun, personaje pe picioaroange ca la circ, pantomimă, facepainting și modelare de baloane, teatru interactiv, muzică live, spectacol de magie.

Vei avea ocazia să te îndulcești fără să mânânci dulciuri și să te joci cu drăgălașa Bombonica, să vezi cu ochișorii tăi statui vii și statui levitatoare, să te bucuri de mirajul Supramarionetelor, să le povestești bunicilor că ai văzut și tu monociclu și jonglerii, ca-n bâlciurile de pe vremea lor!

Alte articole:   VIDEO 20 de stații noi de încărcare destinate mașinilor electrice, până la sfârșitul anului, în municipiul Brașov

Și DAAA! Să dansezi alături de cea mai iubită trupă a copilăriei GAȘCA ZURLI. Ți-am spus că ÎNCEPEM AVENTURA DISTRACȚIEI în pași de dans împreună cu tine!!

Accesul este GRATUIT!! #denotat că ți-am pregătit și o sesiune de autografe cu trupa ta preferată. Hai la joacă pe 28 aprilie, de la 10.00 la 22.00 și spiridușii fericirii îți vor șopti orele și premiile surpriză pe care le mai are magicianul în pălăria lui!

Ștrengarul Cavaler s-a gândit și la părinți. Îi provoacă să se simtă din nou copiii! CUM va reuși? Cu magia Trupei HOCUS POCUS cât ai spune S U P E R L A N D! Și show-ul de improvizație cu trupa Obligo – cu siguranță îi va susține să experimenteze avalanșele de hohote de râs.

Alte articole:   Primăria Brașov a câștigat procesul cu constructorul țepar de la Informatică

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate