blog-logo

Începe tratamentul împotriva căpuşelor

Începe tratamentul împotriva căpuşelor

Primăria Braşov anunță că începând de astăzi, 16 aprilie și până pe 18 aprilie, se vor efectua tratamente pentru combaterea capuşelor în Municipiul Brașov.

Suprafeţele care vor fi tratate sunt spațiile verzi aparţinând domeniului public din muncipiul Brașov, respectiv parcurile şi scuarurile, locurile de joacă şi zonele de agrement.

Substanţa utilizată este : PARAINSECT CE , având substanţa activă permethrin.

Produsul menţionat pentru tratamentele pentru combaterea capuşelor se regăseşte în Registrul Naţional al Produselor Biocide, avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătăţii şi face parte din grupa Xn de toxicitate.

În aceste condiții Primăria Braşov împreună cu firma de dezinsecție, SC Coral Impex SRL, Ploiești, aduce la cunoştinţa cetățenilor următoarele :

„Vă rugăm ca în perioada execuției tratamentelor pentru combaterea căpușelor să luați toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar Primăria Municipiului Brașov și SC Coral Impex SRL sunt absolvite de orice responsabilitate”, precizează comunicatul transmis.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor acţiuni, perioada de efectuare a activităţilor va fi reprogramată.

Alte articole:   CFR Călători va lansa o aplicație mobilă pentru achiziția biletelor

Reamintim că săptămâna trecută a început prima campanie de deratizare din acest an.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate