A început deratizarea la Brașov

A început deratizarea la Brașov

Prima campanie de deratizare din 2018 a început, miercuri și se va desfășura până pe 20 aprilie, perioadă în care se vor efectua servicii de deratizare pe suprafaţa domeniului public şi privat al municipiului Braşov.

Primăria Braşov, în colaborare cu societatea comercială Coral Impex SRL, Ploiești,  în baza unui contract de concesiune, au demarat campania de deratizare în oraş.

Primăria Braşov şi firma de deratizare aduc la cunoștința brașovenilor următoarele:

Pentru combaterea rozătoarelor se va utiliza „Deration Pellet”, a cărei substanţă activă este bromadiolone. Produsul menționat se în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătăţii şi face parte din grupa Xn de toxicitate.

„Facem apel către toate cabinetele veterinare de pe raza municipiului Braşov că, în situaţia în care apar ingerări accidentale de raticide în rândul animalelor, antidotul este vitamina K”, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Pentru ca activităţile de deratizare să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public şi privat, cât şi la toţi utilizatorii de pe raza municipiului Braşov.

De asemenea, Primăria Braşov şi firma de deratizare recomandă cetăţenilor, asociaţiilor de locatari sau proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor publice să efectueze activitatea de deratizare pe proprietăţi, în clădiri şi în subsoluri blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalităţii, astfel încât această campanie să fie cât mai eficientă.

Alte articole:   Festivalul Musica Barcensis, în cetăți și biserici fortificate din Țara Bârsei

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor acţiuni, perioada de efectuare a activităţilor va fi reprogramată.

Foto: arhiva/replicahd.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.