blog-logo

Două trupuri neînsufleţite, presupuse a fi ale turiştilor dispăruţi din Iaşi, găsite în masivul Făgăraş

Două trupuri neînsufleţite, presupuse a fi ale turiştilor dispăruţi din Iaşi, găsite în masivul Făgăraş
Două cadavre presupuse a fi a unor turiști din Iași care au fost dați dispăruți săptămâna trecută în Munții Făgăraș au fost văzute din elicopterul care a survolat masivul, marți.
Trei turişti sunt căutaţi cu elicopterul de Salvamont Braşov, după ce s-au pierdut în Munţii Făgăraş, unde au avut loc mai multe avalanşe în ultimele zile.
Vicepreşedintele CJ Braşov, Adrian Gabor, a precizat pentru Agerpres că deocamdată au fost văzute din elicopter cele două cadavre, care vor fi recuperate în cursul zilei de miercuri, când în zonă vor fi două elicoptere care, cu ajutorul unui troliu, vor recupera corpurile. Acestea vor fi duse la un alt elicopter, care va ateriza într-o zonă unde va fi posibil.
În acest moment nu se cunoaşte cu precizie zona în care sunt cele două cadavre, dar cu siguranţă mâine vor fi prezentate mai multe detalii de către echipa de salvamontişti care va merge la faţa locului pentru recuperarea lor.
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat marţi că a fost localizată o persoană din grupul de turişti rătăciţi în munţii Făgăraş. Persoana a fost localizată de un elicopter care a survolat zona, aceasta urmând să fie recuperată în condiţii de siguranţă.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Avertizare Infotrafic: Carosabil umed pe DN1, între Bucureşti și Braşov

Leave a Reply

Your email address will not be published.