Subprefectul Ciprian Băncilă, reclamat pentru violența domestică

Subprefectul Ciprian Băncilă, reclamat pentru violența domestică

O informație ținută la secret, ne-a parvenit abia acum. Subprefectul Ciprian Băncilă a fost reclamat, la începutul anului, de către soție, pentru că a bătut-o. Mai mult, nu a fost vorba de un caz singular, iar femeia l-a reclamat la 112.

Anul trecut, în premieră pentru România, la Brașov se discuta despre încercarea de a sprijiniri victimelor  violenţei domestice printr-un program integrat de servicii multidisciplinare. Diferite organizaţii au încercat să atragă finanţare pentru a asigura protecţia şi consilierea în special a femeilor abuzate. Însă a apărut nevoia de colaborare, de centralizare a tuturor resurselor, şi au pus la punct proiectul Connected Brașov.

„Fata de cele scrise de Dvs. Vreau să declar ca suntem o familie fericita si unită. Au fost discutii ca in orice alta familie, dar intotdeauna s-au rezolvat pe cale amiabila. Nu accept ca cineva sa tarasca numele sotului meu in astfel de discutii”, ne-a declarat Mariana Bancila.

Proiectul-pilot Connected Brașov este structurat în 3 pași, cu termene

Până în decembrie 2017 ar trebui semnat un protocol de colaborare interinstituțională, după care, până în octombrie 2018, ar trebui demarat programul de formare continuă multidisciplinară.  Până în  noiembrie 2019, la Brașov este vizată înființarea unui Centru integrat pentru familie, un complex de servicii conexe cu caracter sanogen, social și educativ, destinat tuturor membrilor familiilor care se confruntă cu situații de victimizare, abuz sau dependență și doresc să se repoziționeze în relațiile familiale, o resetare psihologică, morală și socială, individual sau în cuplu. Finanţarea ar putea veni de la Guvern, sau de la autorităţile locale.

Alte articole:   De săptămâna viitoare primariile vor putea cere bani de la stat pentru a trece la iluminarea stradală cu becuri LED
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Cand ii e frica de sot ,ce sā spuna si ea 🙁 ! Ca de,daca pleaca de pe functia de subprefect se duce seful bietei femei la Mediu ! Foarte bine cā i-ati demascat,e pe functi publica ,trebuie sa fie un etalon,nu hahalere,asta numai hâhâitul e de el in rest numai *pilele penale* si traseismul de la PNL la ALDE l-au tinut pe functii .Atatea femei neagā prima data si dupa a zecea oara cand le snopesc şi ele tot vor sa ií protejeze pe batauşi ! Pai astfel de hahalere ii punem in functii ! Jos din functiile publice toti penalii si BATAUSII ! Rusine !

    Reply
  2. Mariana Bancila 7 aprilie 2018, 1:43 PM

    După cum am spus suntem o familie unită și fericită și va rog sa nu mai faceți astfel de comentarii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.