blog-logo

Bărbat prins de polițiști, după ce a încercat să fure un telefon mobil, într-un autobuz

Bărbat prins de polițiști, după ce a încercat să fure un telefon mobil, într-un autobuz

Polițiștii brașoveni au reținut, apoi arestat, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, care a încercat să fure un telefon mobil din haina unei femei, într-un autobuz RAT.

Furtul a fost comis luni noaptea, în jurul orei 1.30, într-un mijloc de transport în comun ce efectua o cursă regulată pe strada Lungă din municipiul Brașov.

Bărbatul a încercat să sustragă telefonul mobil din buzunarul hainei unei alte pasagere, însă a fost surprins de aceasta.

„Când a fost surprins de posesoarea telefonului, bărbatul a abandonat bunul și a coborât din autobuz. Bărbatul a fost identificat cu rapiditate de polițiști și reținut, pentru 24 de ore. El a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov, a precizat reprezentanta IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat instanţei care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. El  este cercetat în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un brașovean a fost amendat după ce a aruncat mai mulți saci cu deșeuri pe o stradă din Stupini

Leave a Reply

Your email address will not be published.