blog-logo

Persoană accidentată la trecerea de pietoni de la Someşul

Persoană accidentată la trecerea de pietoni de la Someşul

Un echipaj SMURD şi unul de la Poliţie sunt la locul unui accident care a avut loc în această dimineaţă la trecerea de pietoni de pe Calea Bucureşti, la intersecţia cu strada Berzei.

O persoană a fost preluată de paramedici şi transportată la Spital. Accidentul a avut loc în contextul în care trecerea de pietoni este semaforizată.

„Victima este conştientă, prezintă o suspiciune de fractură de şold. A fost transportată la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, plt. maj. Luiza Dănilă.

„Un barbat de 70 ani, din judetul Brasov, care a condus un autoturism pe str. Berzei, la intersectia cu str. Calea Bucuresti, a efectuat viraj dreapta, pe banda nr. 1 si a accidentat o femeie de 68 ani angajata in traversarea regulamentara a strazii pe trecerea pentru pietoni, pe culoarea verde a semaforului electric in functiune. Femeia a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Conducatorul auto a foat testat si nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, ne-a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Șoferii pot cere în continuare restituirea taxei auto. Perioada în care pot depune cereri a fost prelungită

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov