blog-logo

Întâlnire cu judecătorul Cristi Dănileţ la Universitatea Transilvania

Întâlnire cu judecătorul Cristi Dănileţ la Universitatea Transilvania

Ești student la drept? Te-ai gândit vreodată cum e să fii profesor măcar pentru o zi? Acum ai ocazia să experimentezi această profesie și chiar să fii un profesor pe placul elevilor!

Dacă la unele materii elevii găsesc motive să le catalogheze ca și nefolositoare, în cazul educației juridice nu e loc de interpretare, căci „unde-i lege, nu-i tocmeală” ! Legea este fundamentul democrației, fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în țară! Totul pornește de la educația tinerei generații! Alătură-te echipei noastre de voluntari!

Cu toții „avem DREPTUL să ne cunoaștem drepturile” ! ELSA Brașov în coparteneriat cu asociația „Voci pentru democrație și justiție” filiala Brașov organizează evenimentul „Tineri pentru justiție” unde judecătorul Cristi Dănileţ susțină cursul „Metode și tehnici de predare a educației juridice nonformale în școli și licee”, ce va avea ca scop formarea unor noi voluntari atât din rândul studenților, cât și a avocaților, profesorilor și magistraților de la nivel local.

Alte articole:   Licitație pentru continuarea lucrărilor la clădirea Olimpia, în vederea amenajării Muzeului Sportului și Turismului Montan

În urma acestui curs, viitorii voluntari vor învăța cum să predea educație juridică elevilor într-un mod nonformal și interactiv, iar la sfârșit vor primi certificate recunoscute la nivel național semnate de domnul judecător și ELSA Brașov.

Când? 2 aprilie, ora 16.00 Unde? Corpul T, Universitatea Transilvania

Atenţie! Locuri limitate!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate