Un copil şi-a amputat două degete la Paradisul Acvatic

Un copil şi-a amputat două degete la Paradisul Acvatic

Paramedicii de la SMURD au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru acordarea primului ajutor unui copil de zece ani, care şi-a amputat două degete.

Micuţa a fost preluată de către echipajul SMURD şi a fost transportat[ de urgenţă la Spitalul de Pediatrie. Potrivit informațiilor pe care le deținem la această oră, la trambulina de trei metri, când a sarit copilul, și-a prins mâna în zona balustradei, iar degetele i-au fost retezate instantaneu.

Contactat de newsbv.ro, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, ne-a declarat că a dispus imediat trimiterea unei echipe la fața locului. Mai mult, a decis închiderea imediată a zonei, pentru a preîntâmpina producerea altor accidente şi că se continuă cercetările la faţa locului.

Alte articole:   Hochei: Corona Braşov i-a prelungit contractul antrenorului canadian Dave MacQueen

Revenim cu amănunte!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. […] de 10 ani care a rămas fără două degete după ce a sărit de pe o trambulină, într-un parc acvatic din Braşov, a fost transferată de urgență la Spitalul Grigore […]

    Reply
  2. […] Poliţiei, Avocatul Poporului din Braşov a demarat la rândul său o anchetă, în cazul fetiţei de 10 ani care, în data de 28 martie, şi-a amputat două degete de la mână în momentul în care a sărit de la trambulina piscinei de la complexul Paradisul […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate