blog-logo

Anchetatorii, îngroziţi de mărturisirile criminalului: A stat de vorbă cu ei până şi-au dat ultima suflare

Anchetatorii, îngroziţi de mărturisirile criminalului: A stat de vorbă cu ei până şi-au dat ultima suflare

Fata soţilor Buliga, Ioana, era elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Grigore Moisil  din Brașov.

Băiatul, Ştefan, era elev la Școala de Arte din Brașov, secția actorie. Luni seară, Ştefan ar fi stat la repetiții până la ora 23.00 pentru că marți, la ora 18.00, aveau programată o piesă de teatru.

Viaţa lor a fost însă curmată în mod tragic chiar de tatăl lor. A aşteptat ca cei trei să adoarmă, apoi i-a omorât pe rând. Mai întâi, şi-a ucis soţia, apoi pe cei doi copii. Apoi a stat în casă, lângă cadavrele lor, mai mult de 12 ore, predându-se marţi, după ora 13.00.

Alte articole:   Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până miercuri seara

A vorbit cu ei până şi-au dat ultima suflare

Anchetatorii braşoveni încearcă acum să găsească motivul care l-a făcut pe Florin Buliga să-şi execute întreaga familie. Vecinii spun că bărbatul a avut tot felul de experinţe religioase şi că ar fi participat la ritualuri de exorcizare.

Criminaliştii au fost îngroziţi de mărturisirile criminalului, în timpul audierilor.

Florin Buliga crede în reîncarnare și existența vieților multiple. Le-a spus poliţiştilor că el comunică în continuare cu copiii prin telepatie, care i-ar fi spus că le „e mai bine acolo”. Anchetatorii au îngheţat în momentul în care bărbatul le-a dezvăluit că a vorbit cu fiecare dintre cei trei în timp ce-i omora. Le-a vorbit până şi-au dat ultima suflare.

Alte articole:   SONDAJ: PSD se menține la 40%, PNL scade la 17%, USR la 11%, iar AUR crește la 15%

Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, a declarat că, din punctul său de vedere, bărbatul prezintă o labilitate psihică crescută.

”Din punctul meu de vedere, după ce am stat de vorbă cu el, prezintă o labilitate psihică crescută. Şi-a motivat fapta considerând, de fapt fiind convins, că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, unde aceştia să fie mai liniştiţi. Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui. Urmează să mai facem investigaţii să vedem care era atmosfera în familie, dacă se certau sau nu se mai înţelegeau. El afirmă că după ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a spus procurorul.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate