blog-logo

Ambasadorul Indiei, în vizită la Brașov

Ambasadorul Indiei, în vizită la Brașov

Primarul George Scripcaru a primit astăzi vizita Excelenței Sale Thanglura Darlong, ambasadorul Indiei la București.

Discuția a vizat identificarea oportunităților de cooperare între India și România, în special cu zona Brașovului. Ambasadorul a fost interesat în special de mediul economic din Brașov și zona metropolitană, iar primarul a oferit detalii în special despre industria automotive și oportunitățile din domeniul IT. Posibilitatea unor programe de pregătire la nivel universitar, precum și a oportunităților de schimb comercial au fost de asemenea discutate de cei doi oficiali.

Domeniul cultural a fost și el un subiect de dialog, cu atât mai mult cu cât în acest an se împlinesc 70 de ani de relații diplomatice între România și India. În acest context, Excelența Sa a informat că Ambasada Indiei va avea un program susținut de evenimente culturale și a solicitat ajutorul primăriei pentru organizarea unui eveniment de promovare a culturii indiene și în Brașov.

Alte articole:   Grădina Zoologică angajează!

Excelența Sa a promis că va discuta cu mediul economic indian și că va reveni la Brașov cu o ofertă de cooperare mai structurată pe proiecte și domenii de interes vizate în mod special de investitorii indieni.

Thanglura Darlong a fost numit Ambasador al Indiei la București în luna februarie a acestui an și vizita la Brașov a fost una dintre primele în orașele României. Domnia sa a fost însoțit de familie și și-a petrecut o parte din timp în Poiana Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate