blog-logo

Terenurile de tenis de la Olimpia vor fi redeschise la vară

Terenurile de tenis de la Olimpia vor fi redeschise la vară

Aleşii judeţeni au aprobat, zilele trecute, un proiect de hotărâre privind încheierea unui acord de asociere între Consiliul Judeţean (CJ) şi SC Consilprest SRL care va investi în repunerea în funcţiune a bazei sportive Olimpia.

Acordul de asociere este valabil în perioada 1 aprilie 2018 – 31 martie 2019, pentru practicarea tenisului în perioada verii şi a patinajului în perioada iernii.

Potrivit contractului CJ Braşov va pune la dispoziţie terenul necesar desfăşurării activităţilor, iar Consilprest va suporta costurile privind montarea, mentenanţa şi utilităţile necesare repunerii în funcţiune a bazei sportive.

De asemenea, firma va plăti o cotă de 51% din profitul realizat prin desfăşurarea activităţilor care fac obiectul asocierii, către bugetul judeţean.

Alte articole:   Ion Țiriac a avut COVID: "Am trecut prin boală fără să simt"

Pentru sumele rezultate din activitatea de tenis şi de exploatare a patinoarului, SC Consilprest SRL va ţine evidenţă contabilă separată.

La sfârșitul anului trecut, Consilprest a deschis, pe o parte din terenul de la Olimpia un patinoar, iar acum vrea să extindă activitatea, prin redeschiderea, în această vară, a terenurilor de tenis, care acum sunt în stare de degradare, din lipsa de întreţinere.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate