blog-logo

Modificări în traseele și orarele autobuzelor RAT, pe perioada Raliului Brașovului

Modificări în traseele și orarele autobuzelor RAT, pe perioada Raliului Brașovului

Raliului Braşovului, ce se va desfășura la acest sfârșit de săptămână, impune importante restricţii de circulaţie pe mai multe tronsoane de drumuri naționale și străzi din Brașov, dar și câteva modificări în traseele și orarele unor linii de transport public din oraș.

Rerpezentanții RATBV, anunță că aceste modificări vor apărea sâmbătă și duminică, în centrul orașului.

Astfel, sâmbătă, în intervalul orar 17.45 – 23.00, respectiv pe perioada în care se va desfășura o probă specială pe Bulevardul Eroilor, circulația autobuzelor de pe liniile 1, 2, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36 și 41 se va face de la stația „Sanitas” pe Strada Vlad Țepeș, fără a se mai ajunge în capătul de linie Livada Poștei.

Alte articole:   Dragobetele, fiul Babei Dochia, sărută fetele – Legende, tradiții și obiceiuri în această zi

În acest sens, RATBV S.A. va înființa o stație temporară pe Strada Vlad Țepeș, în vecinătatea Teatrului Dramatic.

În același interval orar menționat, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare dinspre zona Bartolomeu spre cartierul Astra, vor circula pe traseul: Stadionul Municipal – Calea Făgărașului – Strada Stadionului – Bulevardul Griviței – Bulevardul 13 Decembrie – Strada Castanilor – Bulevardul 15 Noiembrie 1987, iar apoi pe traseul obișnuit, până la capătul de linie „Roman”.

Liniile 20 și 60, suspendate câteva ore, sâmbătă și duminică

Tot sâmbătă, 24 martie, între orele 10.30 – 16.00, iar duminică, 25 martie, între orele 14.30 – 18.30, va fi închis DN 1E (Drumul Poienii), astfel că va fi sistată circulația autobuzelor pe linia 20.

Alte articole:   Avertizare Salvamont Brașov: Schimbarea consistenței zăpezii crește riscul producerii unor accidente

Ultimele plecări în cursă înainte de oprirea circulației vor avea loc sâmbătă la orele 10.30, din ambele capete de linie, iar duminică, la orele 14.30, din ambele capete de linie. Circulaţia autobuzelor pe linia 20 va fi reluată după finalizarea competiţiei automobilistice din ambele capete de linie, conform orarelor obişnuite.

De asemenea, atât în cursul zilei de sâmbătă, cât şi în cursul celei de duminică, pe perioada desfăşurării competiţiei automobilistice va fi suspendată circulaţia autobuzelor de pe linia 60, care deserveşte traseul Poiana Mică – Telegondola Poiana Braşov.

În cursul zilei de sâmbătă, începând de la orele 10.00, până la finalizarea programului, autobuzele de pe linia 50, în capătul de linie din Livada Poștei, vor opri la peronul imediat următor celui din fața Casei Baiulescu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate