blog-logo

Liberalii discută despre situația economică a României la Brașov

Liberalii discută despre situația economică a României la Brașov

În perioada 23 – 24 martie 2018, la Hotel Ambient din Braşov, Comisia pentru Economie, Mediul de Afaceri, Energie și Turism (EMET) a PNL Braşov organizează o şedinţă a comisiei naţionale, în cadrul căreia vor fi dezbătute teme economice relevante pentru momentul actual şi poziţionarea PNL faţă de situaţia economică delicată prin care trece România.

Invitații sunt oameni de afaceri din Brașov, reprezentanți ai instituțiilor publice locale și membri ai Partidului Național Liberal. Până acum au confirmat participarea peste 71 de persoane.

Am convingerea că această întâlnire este de bun augur atât pentru PNL, cât şi pentru Braşov, mai ales prin prisma confirmărilor pe care le avem până în acest moment, ceea ce este încă o întărire a faptului că ceea ce facem la Braşov este un model pentru restul organizaţiilor din ţară. Este o şedinţă de lucru a comisiei de specialitate EMET a PNL în care vom lucra atât pe comisia mare, cât şi pe cele patru subcomisii Economie, Mediul de Afaceri, Energie şi Turism. Pe lângă monitorizarea programului de guvernare al PSD, discuţiile vor gravita în jurul proiectului de ţară «România Competitivă» şi rolul diasporei în Economia României”, a declarat pentru newsbv.ro Cătălin Nan, preşedintele comisiei EMET Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   ANAR: Restricții în alimentarea cu apă în aproape 700 de localități, din cauza secetei 

Leave a Reply

Your email address will not be published.