blog-logo

Încep sferturile de finală în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet

Încep sferturile de finală în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet
In legatura cu meciul de astazi din play-off-ul Ligii Nationale de Baschet Feminin, dintre Olimpia CSU Brasov si FCC ICIM CSB Arad, antrenorul braşovencelor, Dan Calancea, a declarat: „Cu siguranta este cel mai echilibrat joc din sferturile de finala. Am avut posibilitatea sa ne putem alege un alt adversar, care se confrunta cu mari probleme financiare. Ar fi insemnat sa pierdem cu Cluj, ceea ce ar fi fost o lipsa totala de fair-play din partea noastra. Fetele au fost admirabile si au luptat exemplar in acel meci. Probabil ca majoritatea din baschetul feminin romanesc, ar fi dorit o mansa intre Arad si Cluj, pentru a fi clarificate anumite lucruri… Asa mi-au spus mai multi iubitori de baschet.Dar in nici un caz nu puteam juca sa pierdem acel meci.
Avem jucate in ultimile doua editii de campionat cate doua finale in fiecare sezon si dorim ca si in acest an, dupa bronzul din CEWL,sa mai disputam o finala. Ca si in editiile precedente, multe echipe ne-au dorit ca oponenti, considerandu-ne ca echipa mai accesibila, dar toate au gresit.” 
 
Meciul incepe astazi de la ora 18:00, intrarea este 5 lei si nu este transmis TV. In play-off se joaca dupa regula cel mai bun din trei partide, urmand ca meciul 2 sa se desfasoare marti – 27.03.2018- de la ora 18:00 la Arad, iar daca este nevoie, meciul decisiv sa se dispute la Brasov, vinerea viitoare – 30.03.2018.
 
Celelalte trei meciuri din sferturile de finala sunt:
  • Sepsi SIC Sfantu Gheorghe – CSU Alba Iulia
  • CSM Satu Mare – SCM Timisoara
  • U Cluj-Napoca – ACSBT Alexandria
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Peste 900 de șomeri, în luna aprilie, în municipiul Brașov
  1. […] Campionilor europeni la fotbal a juns in faza sferturilor de finala. Tragerea la sorti din 16 martie a stabilit cele  4 intalniri din aceasta faza a competitiei: […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate