blog-logo

Deszăpezirea, doar pe străzile principale din municipiul Brașov

Deszăpezirea, doar pe străzile principale din municipiul Brașov

Ninsorile abundente au creat, din nou, haos pe străzile din municipiul Brașov. De dimineață, la prima oră, a fost un adevărat calvar pentru cei care au plecat la serviciu sau să ducă la şcoală copii.

„S-a acționat toată noaptea pe străzile principale și străzile pe care circula mijloacele de transport în comun. În acest moment, din cauza ninsorii abundente și viscolului, se acționează doar pe străzile principale cu 35 de utilaje. Odată ce vremea va permite, se va intra și în interiorul cartierelor”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Pe drumurile nationale de pe raza judetului se actionează cu 42 de utilaje, care au imprastiat peste 350 de tone de material antiderapant în timpul noptii, ne-a declarat Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al CNAIR Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   „Femeia, eterna poveste”, concert extraordinar dedicat zilei de 8 Martie
 1. Unde s-a actionat toata noaptea d-lor ? Eu dimineata, la ora 07:00, n-am vazut picior de masina de interventie! NICI MACAR URMA LOR! ZAPADA PERFECT DEPUSA! FAR URME DE INTERVENTIE PE PARCURSUL NOPTII!
  Nimic in racadau, nimic absolut carpatilor, calea bucuresti, a.i. cuza, mijloc, lunga, eroilor NIMIC BAH, NIMIC!
  BAH, DA NIMIC BAH! NIMIC PE GHEREA, NIMIC ABSOLUT BAH! 0 ABSOLUT!

  Reply
 2. Minciuni! La ora 8, Calea Victoriei era neatinsa! Banda 3 avea 2 palme de zapada pe ea, iar benzile 1 si 2 erau pline de zapada, se mergea ca pe oua.

  Rusine celor de la deszapezire!!!

  Reply
 3. Sa se faca publice strazile bifate ca deszapezite si pentru care probabil se si deconteaza.

  Reply
 4. C. Bucuresti, Saturn, Zizin, Uranus, nimic… La ora sapte zapana nu era atinsa decat de navetisti…. Utilajele erau la caldurica, nicidecum la dezapazit..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate