Cei programaţi online la permise și înmatriculări auto în Vinerea Mare, chemați mai repede la ghișee

Cei programaţi online la permise și înmatriculări auto în Vinerea Mare, chemați mai repede la ghișee

Prefectura Braşov, prin Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, informează că programările online la compartimentele permise de conducere și înmatricularea vehiculelor Brașov, efectuate cu anticipație pentru data de 6.04.2018, se vor face în data de 30.03.2018.

Ținând cont că data de 06.04.2018 a fost declarată zi nelucrătoare, TOATE PERSOANELE CARE AU PROGRAMĂRI ONLINE PENTRU ACEASTĂ DATĂ, ATÂT LA ÎNMATRICULĂRI CÂT ȘI LA PERMISE, sunt invitate să se prezinte cu programarea listată sau salvată în orice alt mod, LA GHIȘEELE SERVICIULUI, IN DATA DE 30.03.2018.

Pentru a se evita aglomerarea reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor anunță că în data de 30.03.2018 se vor asigura ghișee distincte pentru cele două date, respectiv 30.03.2018 si 06.04.2018, fiecare persoană urmând să se prezinte la ghișeul rezervat la ora înscrisă pe programare.

Dacă sunt persoane, care nu se pot prezenta la data de 30.03.2018 li se va asigura soluționarea cererii în orice altă zi lucrătoare, apropiată de data rezervării, cu condiția prezentării rezervării listate și a documentelor conforme.

Alte articole:   Brașovul va avea cel mai modern complex pentru îngrijirea, reabilitarea și protecția ursului
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap