blog-logo

Un şofer băut a blocat traficul feroviar între Brașov și Sfântu Gheorghe

Un şofer băut a blocat traficul feroviar între Brașov și Sfântu Gheorghe

UDPATE: „Un barbat d e 49 ani, din judetul Brasov, care a condus un autoturism pe DN 11, dinspre Brasov spre Harman, la km 7 a derapat, a iesit in afara partii carosabile, s-a rasturnat si s-a oprit pe calea ferata. Au rezultat doar pagube materiale. Barbatul a fost testat din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat iar rezultatul a fost 0.49. Calea ferata a fost blocata aproximativ 40 min pana la ridicarea vehiculului. S-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului”, a precizat purtătorul de cuvânt la IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

UPDATE: Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe şinele de cale ferată, între Braşov şi Hărman.

Alte articole:   O stradă din centrul Brașovului, fără energie electrică

Acesta a fost rănit ușor și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, pentru primele măsuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, plt. maj. Luiza Dănilă, acesta nu au fost solicitat să intervină.

După incidentul produs pe Magistrala 400 Braşov- Sf. Gheorghe – Miercurea Ciuc – Baia Mare, două trenuri au acumulat întârzieri.

Este vorba despre trenul R 4504 Topliţa-Braşov (întârziere de aproximativ 30 de minute) şi despre trenul internaţional IR 407 Budapesta – Braşov (20 de minute), conform reprezentanţilor CFR Infrastructură.

Traficul a fost deblocat în jurul orelor 10.15.

Alte articole:   Un politician brașovean vrea să fie administrator la Electrica

Știrea inițială:

Circulaţia feroviară, blocată, marţi dimineață, între Braşov și Sfântu Gheorghe, din cauza unei mașini care s-a răsturnat și s-a oprit pe calea ferată.

Autovehiculul, care circula pe DN 11, a derapat, a ieșit în afara părții carosabile, s-a izbit un copac și s-a oprit pe calea ferată.

Din primele informații, nu sunt victime.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate