VIDEO Ocolitoarea Brașovului, blocată pe sensul dintre Tărlungeni către Hărman

VIDEO Ocolitoarea Brașovului, blocată pe sensul dintre Tărlungeni către Hărman

Traficul este blocat pe centura mare a Brașovului, din cauza unui camion care s-a răsturnat.

Şoferul, conștient, a rămas captiv în cabină, în urma accidentului, dar ceilalți șoferi i-au sărit în ajutor și l-au scos din mașină până la sosirea echipajului de descarcerare și  a SMURD-ului.

Camionul este încărcat cu piese metalice, iar drumarii așteaptă o automacara pentru a degaja carosabilul și reluarea traficului rutier în condiții normale.

„Un barbat de 48 ani din judetul Buzau, care a condus un camion pe varianta ocolitoare VO1K, dinspre Sacele spre Harman, la km 208 + 248 m, a derapat, a lovit parapetul din beton ce separa sensurile de mers,  a fost proiectat in glisiera metalica de pe marginea drumului si apoi s-a rasturnat, blocand ambele benzi. Barbatul a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. S-a intocmit dosar penal. Traficul este deviat momentan, pe ocolitoarea veche, de la intersectia sens giratoriu cu str. Zizinului si se poate reveni pe centura noua la urcarea pe podul de la Harman”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Gabriela Dinu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   A început testarea națională anti-COVID. Când vom afla câţi români au fost infectaţi
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.