blog-logo

Şofer RAT, cercetat penal

Şofer RAT, cercetat penal

Un şofer de troleibuz, în vârstă de 63 de ani este cercetat penal, după un incident rutier produs pe strada 13 Decembrie din Braşov şi părăsirea locului accidentului.

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 19.30, în cartierul Tractorul.

Conducătorul auto, care conducea un troleibuz, pe str. 13 Decembrie, dinspre Sânpetru spre centrul municipiului Brașov, a intrat cu troleibuzul în spațiul special amenajat pentru oprirea vehiculului și îmbarcarea pasagerilor, și a accidentat cu oglinda din partea dreaptă o minoră de 17 ani, din județul Prahova, aflată pe trotuar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei care a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Alte articole:   Cele trei etape ale programului ”Rabla pentru electrocasnice”, anunțate de Ministerul Mediului

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Braşov, Gabriela Dinu, după producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate