Viitoarele locuinţe inteligente din Coresi Avangarden, prezentate la Târgul imobiliar Braşov

Ediția de primăvară a Târgului imobiliar se desfăşoară în perioada 15-18 martie 2018, la Braşov Business Park. Oferta pe piața brașoveană este variată, însă puține sunt proiectele care oferă un ecosistem complet viitorilor locatari.

Viitorul cartier Coresi este dezvoltat în jurul conceptului de „oraș inteligent”, deoarece tehnologia și inovația contribuie la îmbunătă­țirea calității vieții locuitorilor săi. Aflat în construcție pe ruinele fostei platforme industriale Tractorul, noul cartier îmbină componenta rezidențială cu cea comercială și de birouri.

Coresi Avantgarden, ansamblul dezvoltat de Immochan în parteneriat cu Kasper Development, se afla în etapa a treia de dezvoltare. Oferta cu care echipa Coresi Avantgarden este prezentă în aceste zile la Târgul imobiliar Brașov cuprinde un mix de 288 de apartamente cu 2 și 3 camere, dar și studiouri. Blocurile au un regim de înălțime de 5, 6 și respectiv 8 etaje și vor fi finalizate pe parcursul anului 2019.

Cele patru clădiri beneficiază de un concept arhitectural modern, cu terase verzi și zone de relaxare, iar apartamentele se predau complet finisate. Fiecare apartament are prevăzut și un loc de parcare. Terenul rezervat pentru această etapă are deschidere către aleea pietonală ce face legătura între zona comercială Coresi și cea destinată birourilor. Legătura care se creează cu Parcul Sportiv oferă oportunităţi care încurajează un stil de viaţă activ prin plimbări, alergare, ciclism etc., dezvoltatorii având intenția de a crea în cartier o „stare de bine”.

„Modurile în care ne proiectăm, construim și trăim în casa noastră sunt reflecții ale lumii din jurul nostru. Toți ne dorim ca acasă să fie locul în care ne putem relaxa și odihni, dar și de unde să pornim curioși în expleaorarea unor noi provocări, să păstrăm relații și amintiri sau să facem loc pentru altele noi. Pentru a veni în sprijinul clienților noștri, la această ediție… am inserat o componentă digitală. Cu ajutorul aplicației și a telefonului mobil, aceștia pot vizualiza viitoarea locuință”, ne-a declarat Liliana Ţene, marketing manager.

Proiectul se adresează brașovenilor care își doresc o locuință de calitate și un stil de viață modern. Atuurile proiectului țin în primul rând de concept, apoi de elementele de arhitectură și serviciile adiacente oferite locuitorilor, precum și de facilitățile oferite de proximitatea cu centrul comercial Coresi Shopping Resort.

Un concept smart

Întreg proiectul Coresi Avantgarden va fi dezvoltat în cinci etape și va cuprinde peste 2.200 de apartamente. Este un proiect inovator, construit cu minime repercusiuni asupra mediului, gândit să răspundă cerințelor viitorului.

Dezvoltatorii construiesc un proiect smart, adaptat standardelor de mâine din toate punctele de vedere. De la utilități la eficiență energetică și dotări totul este conectat. Locuitorii beneficiază de opțiunea unor tehnologii de control la distanță specifice locuințelor “inteligente”, dar și de beneficii din punct de vedere al proiectării, alegerii materialelor și a modului în care acestea sunt folosite.

Apetența clienților se îndreaptă către apartamentele cu 2 camere. Din acest motiv, cei care vor ajunge la târgul imobiliar până duminică au posibilitatea să exploreze viitorul apartament prin intermediul realității augmentate cu ajutorul telefonului mobil.

Dezvoltatorii fac demersuri pentru a ține pasul cu modul în care oamenii relaționează, cu ajutorul noilor tehnologii, dar mai ales a Internetului. Acesta este motivul pentru care oferă potențialilor clienți posibilitatea de a explora oricând viitoarea locuință și zonele de relaxare din complex cu ajutorul propriului telefon mobil și a materialelor inteligente.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.