blog-logo

Sensuri unice și o nouă trecere de pietoni, în cartierul Tractorul

Sensuri unice și o nouă trecere de pietoni, în cartierul Tractorul

Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Braşov a dat aviz favorabil propunerior venite din partea locatarilor din zona Codrii Cosminului, privind cele două alei de acces spre această zonă, ce asigură legătura cu parcarea de la calea ferată.

Astfel, acestea vor fi resistematizate prin introducerea sensului unic, aşa cum au solicitat locuitorii din zonă.

Tot în cartierul Tractorul, Comsia de Circulaţie a dat aviz favorabil pentru amenajarea unei treceri de pietoni, pe Strada Octavian Goga, în zona intersecţiei cu strada Reconstrucţiei. În acest caz, o echipă mixtă urmează să stabilească, locul exact unde va fi amplasată trecerea de pietoni.

O altă cerere de introducere a unui sens unic, a fost a locuitorilor din zona străzii Dacia, insă deocamdată, solicitarea a fost amânată.

Alte articole:   Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile se pot vaccina în etapa a II-a, fără programare

Cetățenii din zonă au solicitat schimbarea sistematizării rutiere pe strada pe care locuiesc prin introducerea sensului unic de circulaţie pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Fochiştilor şi imobilul de la nr. 80. Totodată, ei au solicitat amenajarea unor parcări de reşedinţă cu abonament, pe tronsonul străzii Dacia între numerele 16 – 80, în zona de case.

Membrii Comisiei de Circulaţie spun că, în acest caz, se poate introduce sensul unic în zonă, însă este nevoie de o analiză în teren făcută de Poliţia Locală, Poliţia Rutieră şi inspectorii Primăriei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate