Încep lucrările de amenajare la Colegiul Economic pentru obţinerea autorizaţiei de la ISU 

Încep lucrările de amenajare la Colegiul Economic pentru obţinerea autorizaţiei de la ISU 
Primăria Brașov a publicat anunţul de participare pentru contractarea  de „amenajări în vederea
autorizării ISU în unităţile de învăţământ pentru Colegiul Naţional Economic Andrei Bârseanu, corp şcoală A şi corp şcoală B”.
Obiectivul acestei proceduri este realizarea proiectelor tehnice şi a celorlalte documentaţii în vederea obţinerii autorizaţiei de construire şi realizării lucrărilor de amenajare necesare pentru a obţine autorizaţia de securitate la incendiu.
„Astăzi am postat pe SEAP anunţul de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia de lucrări în vederea obţinerii autorizaţiei ISU pentru securitate la incendiu. Aceste lucrări sunt necesare pentru a ne încadra în actualele reglementări legale, fie că vorbim de dimensiunile uşilor, de sistemele de hidranţi interiori şi exteriori sau de sistemele de detectare, semnalizare şi avertizare în caz de incendiu. Această achiziţiei vizează ambele corpuri ale Liceului Economic, atât cel de pe Lungă, cât şi cel de pe str. Şcolii. Această unitate de învăţământ nu este singura care va intra în acest proces. Pregătim documentaţiile necesare şi pentru alte unităţi, cum ar fi şcolile gimnaziale nr. 5, nr. 6, nr. 9 sau nr. 27. La acestea se adaugă unităţile de învăţământ în care vom executa lucrări de reabilitare şi care vor avea şi această componentă de securitate în caz de incendiu“, a spus viceprimarul Laszlo Barabas.
Valoarea estimată a lucrărilor de proiectare şi construire, fără TVA, este de 564.504,80 de lei,
finanţarea fiind asigurată din bugetul local.  Termenul limită pentru primirea ofertelor este 18.04.2018, ora 16.00. Durata proiectării şi a lucrărilor de execuţie este de 4 luni. Criteriul de atribuire pentru acest contract este preţul cel mai scăzut.
Alte articole:   Acțiune de ecologizare în Parcul Național Piatra Craiului
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap