blog-logo

Scrisoarea cititorului: Cum este plimbat braşoveanul de Primărie pentru un abonament de parcare

Scrisoarea cititorului: Cum este plimbat braşoveanul de Primărie pentru un abonament de parcare

Ştiţi parcarea aia supraetajată făcută cu fonduri europene de lângă Spitalul Militar? Aia pentru care la fiecare curba cand mergi de la un etaj la altul faci câte două manevre, că e proiectată prost?

Pentru un abonament lunar ești obligat să faci ture între parcare și Primăriei, pentru că dacă birocrație nu e, nici funcționari nu „e” ca să ia salarii.

Pasul 1. Mergi la parcare, cu o copie după cartea de identitate și după talonul mașinii. În baza acestora, ți se dă un bilețel unde scrie numele tăi și numărul de înmatriculare al mașinii

Pasul 2. Înarmat cu bilețelul de la parcare, trebuie  să mergi la casieria din subsolul Primăriei, unde plătești abonamentul pe o lună.

Alte articole:   E oficial! Ziua de 29 noiembrie este liberă pentru bugetari

Pasul 3.  Cu dovada plăţii, te întorci la parcare, unde primeşti un card, activat pentru o lună.

Frumuseţea acestei proceduri este aceea că, după ce îşi expiră termenul, procedura se reia de la zero – cu menţiunea că, la final, nu îţi dă alt card, ci doar îl reactivează pentru încă o lună.

Întrebare pentru cei care pot lua decizii şi să scăpăm de această situaţie penibilă şi birocratică: dacă tot fluturăm în presă că Braşovul este Smart City, nu se poate găsi o soluţie să plăteşti electronic, cu cardul, într-un cont? Sau la minunea aia unde plăteşti tariful orar de la parcare, ca să nu facă lumea potecă dus întors până la Primărie?

Distribuie dacă îți place!
  1. Explicația este simpla. Execuți pașii de la 1 la 3 iar la sfârșitul lunii vezi dacă ai mașina ascuțita. Luna următoare cu siguranța îți piere tot cheful de sub sau supraterane. Ca sa eviti procedura, te uiți pe pereții laterali ai parcării și vei vedea un curcubeu de culori

    Reply
  2. Da’ nu va e rusine, zau asa! Face primaria cate un gheșeft si unii hop si ei se baga in seama sa se bucure de „realizari”. Alea nu sunt pentru toti cetatenii sunt pentru unii cetateni care se mai dau cu politica. Adica numerarul conteaza. Repede sa masurati parcari in inaltime (Poiana Mica ca daca zic Zimbrul multi nu o localizeaza) sa masurati parcari in curbe (la Militar) de parca ar fi ale voastre. V-ar place cand faceti un ciubuc sa va critice lumea? Sa va deranjeze cu pretentii tocmai cand impartiti loveaua? Ha?

    Reply
  3. Sa vezi discutii peste o doua sute de ani cand va fi gata Aeroportul: ca e pista ingusta ca nu incap avioanele ca abia incape un balon, doua. Ca nu stiu care are blat si il opereaza, de astea.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate