Pasaje și noi sensuri giratorii în șase intersecţii foarte aglomerate din oraş

Pasaje și noi sensuri giratorii în șase intersecţii foarte aglomerate din oraş

Primăria Braşov caută soluţii pentru fluidizarea traficului în şase intersecţii foarte aglomerate din oraș.

În trei dintre ele se ia în calcul construirea de pasaje subterane sau supraterane, iar în cazul celorlalte trei se are în vedere amenajarea unor sensuri giratorii.

Astfel, pentru descongestionarea traficului rutier, mai ales în orele de vârf, intersecțiile Calea București –str. Toamnei – str. Zizinului, strada De Mijloc – str. Stadionului – str. Buzești (la calea ferată Brașov – Sibiu), str. Lungă – str. Stadionului – Calea Făgărașului se caută soluții, dintre care una să presupună realizarea unui pasaj subteran sau suprateran.

Pentru celelalte trei intersecţii, respectiv, parcarea „Căprioara” din Poiana Brașov, str. Carpaților – Bulevardul Muncii și str. Zorilor – Str. Carpaților se ia în calcul realizarea unor sensuri giratorii.

Potrivit autorităților locale, documentația pentru demararea procedurilor de achiziție a fost finalizată și a lansat licitaţia pentru realizarea unor studii care să evidenţieze care ar fi cele mai bune soluţii.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism
Loading...
loading...
  1. Munteanu Ovidiu 12 martie 2018, 8:19 PM

    Încrucișările de pe str. Toamnei și Camera de Comerț nu sunt soluții.

    Reply
  2. Da cu batjocura aia de giratoriu de la Leroy Merlin de pe Grivitei cum ramane? Ramane asa? Recomand amatorilor de procese care vor sa obtina bani de la Primarie sa speculeze oportunitatea atunci cand fac accident. O fi vreun normativ sau lege pe undeva unde se clarifica ce dimensiuni minime trebuie sa aiba un giratoriu.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.