Noi sisteme de iluminat la trecerile de pietoni de pe DN13

Noi sisteme de iluminat la trecerile de pietoni de pe DN13

În această seara va fi pus în funcțiune sistemul de iluminat al trecerii de pietoni de pe DN 13, intre Vodafone și intersecția cu str. Târgului. Săptămâna viitoare va fi pus în funcțiune și sistemul de iluminat al trecerii de pietoni de la intersecția DN 13 – str. Baciului.

„Aceste amenajări au că obiectiv creșterea siguranței pe DN 13. În luna februarie au fost puse în funcțiune semafoarele pentru pietoni si sistemele de iluminat la cele trei treceri de pietoni dintre pasajul Fartec și intersecția DN 13 cu ocolitoarea”, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   PMP Brașov susţine înfiinţarea unei platforme online pentru educaţia timpurie. Georgiana Buta: „Vrem informaţii utile pentru părinţi, copii şi cadre didactice, la doar un click distanţă”
  1. Elveniva MIGNEA 10 martie 2018, 12:39 PM

    Good News pt cei care locuiesc in zona. Dar the Bad News sunt cele legate de traficul la intrarea in Brasov pe DN13. Desi Brasovul este anuntat la nivelul Stupinilor Noi majoritatea vehiculelor dar mai ales TIR-urile intra cu o viteza nebuna. Sunt mereu controale de politie la iesirea din Brasov dar niciodata la intrare. Degeaba se va ilumina trecerea de pietoni la nivelul Baciului cand cretinii coboara de pe podul de pe Ghimbasel cu peste 100Km/ora. Cei care vor traversa strada trebuie sa se roage bine ca sa ajunga in viata pe parte cealalta a strazii si nu de parte cealalta a vietii pierdute. Un sistem de flashing ar trebui considerat inainte de intersectia cu Str Fagurului, flashing lights si flashing cu limita de viteza de 60 Km/ora.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate