blog-logo

Paul Enache investește peste 11 milioane de euro într-un cartier rezidenţial din Dârste-Noua

Paul Enache investește peste 11 milioane de euro într-un cartier rezidenţial din Dârste-Noua

Primo-Pin în colaborare cu compania Eren Cons, ambele parte a grupului EREN, controlate de familia Enache, vor dezvolta un nou proiect rezidenţial în Braşov, în valoare de peste 11 milioane de euro.

Proiectul este denumit House Residence 2 şi va fi primul proiect imobiliar de amploare din zona Dârste-Nouă. Complexul va cuprinde 240 de apartamente şi se va întinde pe o suprafaţă de 6.800 mp. Construcţia se va desfăşura în perioada iunie 2018 – noiembrie 2020 în trei etape de predare, dintre care prima va fi finalizată în noiembrie 2019.

„Este o oportunitate să fim primii care construiesc aici. Cu House Residence 2 mizăm pe timp câştigat şi un stil de viaţă sănătos”, a declarat Ruxandra Moraru, general manager House Residence 1 si 2, citată de zf.ro.

Alte articole:   Județul Brașov sub Cod galben de ceață și polei

Compania Eren Cons este deţinută de antreprenorul Paul-Iulian Enache, 37 ani, iar Primo-Pin este deţinută de mama acestuia, Lenuţa Enache, 57 ani, însă administratorul este tot Paul-Iulian Enache. Paul-Iulian Enache este fiul fostului antrenor al echipelor FC Braşov şi FC Tractorul Braşov, Paul Enache. Potrivit Ministerului de Finanţe, Primo-Pin avea în 2016 patru angajaţi şi a înregistrat un profit de 1,8 milioane de lei, la o cifră de afaceri netă de 6 milioane de lei.

Constructorul Eren Cons însuma, la data de 31 decembrie 2016, 72 de angajaţi, profit de 1,79 milioane lei la o cifră de afaceri netă de 46,3 milioane de lei.

Alte articole:   Cardul de energie. Ce se întâmplă dacă factura este pe alt nume. Ghid pentru situații speciale

Proiectul anterior dezvoltat de Primo-Pin se numeşte House Residence 1 şi este situat în Tractorul. La finalul anului 2017, toate cele cinci blocuri cu 160 de apartamente erau vândute.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.