blog-logo

Situația „rablelor”. Câte mașini abandonate a ridicat Primăria

Situația „rablelor”. Câte mașini abandonate a ridicat Primăria

De patru luni Poliția Locală și Primăria Brașov au început o campanie de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public.

Astfel, de la lansarea campaniei de ridicare a „rablelor“ au fost identificate 247 de maşini abandonate pe domeniul public, iar în 147 de cazuri, s-a reușit identificarea proprietarilor care, după ce au fost somați, și-au mutat „rablele”.

În cazul a șase mașini, polițiștii nu au reușit să identifice proprietarii, astfel că autoturismele au fost ridicate de pe domeniul public de către firma cu care Primăria Brașov a încheiat un contract pentru această activitate.

34 de mașini au fost la un pas de a fi ridicate, însă, proprietarii au apărut în ultimul moment şi au prezentat dovada că vehiculele sunt funcţionale şi cu toate actele şi taxele la zi.

Alte articole:   234 - numărul de voturi de care are nevoie Cioloș ca să aibă Guvern

La ora actuală, Poliția Locală mai are în lucru 28 de dosare în care proprietarii au fost notificați ca în termen de 5 zile să-și ridice mașinile de pe domeniul public.

Dacă aceştia nu răspund notificărilor, mașinile vor fi ridicate de firma specializată, iar proprietarii se vor alege cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.