Start perfect pentru senioarele de la Transilvania!

Start perfect pentru senioarele de la Transilvania!

Echipa de volei feminin, Transilvania „Wild Cats” Brașov a debutat cu dreptul în play-off-ul diviziei A2 Vest. În primul joc, fetele pregătite de Răzvan Pătran și Adrian Vescan s-au impus fără probleme cu scorul de 3-0 (25-23; 25-16;25-7) în fața formației SCMU Craiova. Meciul al doilea va avea loc pe data de zece martie la Craiova.

După un prim set extrem de echilibrat, în care brașovencele au jucat cu trac, „pisicile sălbatice” s-au descătușat, au făcut punct după punct și s-au impus fără probleme. Cu un serviciu precis, cu Miclăuș și Fiterău foarte bune pe faza ofensivă și cu o preluare exactă, Transilvania „Wild Cats” Brașov s-a impus meritat și are prima șansă la calificare.

„Am avut un pic de trac la început de joc pentru că formația oaspete a venit într-o formulă nouă, necunoscută pentru noi. Echipa din Craiova beneficiază de o susținere financiară foarte bună din partea autorităților locale din Oltenia și a reușit să transfere câteva jucătoare de valoare. Astfel Craiova ne-a pus probleme în primul set, dar omogenitatea echipei noastre a făcut să închidem primul set și să avem astfel un ascendent moral față de adversare. Experiența de joc a Mihaelei Truță a ținut Craiova în viață și în setul secund, însă noi ne-am văzut de jocul nostru, am avut un serviciu foarte bun și ne-am impus la 16. Setul trei a fost un antrenament cu public și sunt mulțumit că ne-a ieșit totul”, a declarat la finalul jocului, antrenorul formației Transilvania „Wild Cats” Brașov, Răzvan Pătran.

Alte articole:   Preţul apartamentelor a scăzut doar la Braşov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap