ÎN DIRECT Afacerile brașovene – între incubare și internaționalizare. Finanțare și piață

ÎN DIRECT Afacerile brașovene – între incubare și internaționalizare. Finanțare și piață

Startup Europe Week [#SEW18] este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor aflate la început prin organizarea simultană a unor evenimente dedicate lor în peste 300 orașe din peste 40 de țări.

Evenimentul aduce la aceeași masă antreprenori, comunitatea, administrația, mass-media pentru a găsi împreună soluții de dezvoltare regională și de a discuta o viziune comună în direcția dezvoltării antreprenoriatului – motorul în orice economie.

Tradiția continuă și anul acesta, iar compania brașoveană Alchemy Consulting & Training organizează și susține cea de-a treia ediție SEW din Brașov, iar în acest an scopul principal este să aducă unicitate și un plus considerabil de valoare mediului de afaceri printr-o ediție complexă.

Alchemy Hub deschide poarta unui univers complet și complex de servicii în care tineri curajoşi şi pasionaţi de antrepronoriat pot da viaţă ideilor lor creatoare! Alchemy Hub îi îndrumă și încurajează pe cei interesați să îşi contruiască pas cu pas o carieră în businessul mult visat! Alchemy Hub a fost înființat acum doi ani și gazduiește cursuri și evenimente din domeniul de business și cel al dezvoltării personale.

Alchemy Hub este parte a Creative Hubs Network sub egida British Council, fiind printre primele din România. A participat la două schimburi de experiență cu hub-uri din Barcelona și la conferința europeană a conducătorilor de hub-uri și incubatoare de afaceri din Europa la Atena.
Organizatorii vor conecta antreprenorii într-un proiect de inovaţie şi educaţie antreprenorială “Incubarea afacerilor și finanțarea lor”.

Alte articole:   COD GALBEN de ploi pe tot parcursul zilei de vineri!

Evenimentul se va desfășura pe durata a patru zile, în perioada 5-9 martie, la ora 17.00, și va avea deschiderea oficială la Camera de Comert și Industrie Brasov, partener tradițional, implicat în mediul de afaceri brașovean. În cadrul evenimentului, vor avea loc work-shop-uri pe teme de interes pentru brașoveni, evenimente de bussines, networking și educație antreprenorială la sediul spațiilor de coworking Alchemy Hub.

Alchemy Hub, fondat de Sorin Peligrad, a reușit să pună România pe harta start-up-urilor în bussines la nivel mondial. Împreună cu coordonatorii Startup Europe Week s-a decis ca evenimentul să ia startul în două orașe ale lumii – Vitoria – Spania și Brașov – România! La eveniment va avea loc un duplex cu Vitoria, conceptul acestui duplex este VitoriaSov, prilej cu care il vom avea invitat online pe CEO al SEW Igor Tasic.

Eveniment organizat de Alchemy Hub în parteneriat cu Comisia Europeană. Intrarea liberă!

Programul integral al evenimentului şi speakerii îi găsiţi AICI!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.